Pysyykö "poika" kotona, ts. voittaako Suomi toistamiseen kultaa lätkässä?

Aloittaja Sanni, keskiviikko, 16.05.2012, 19:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Sanni

Heipsan kaikille!

Tuolla ainakin Snowi ilmoitti olevansa kiinnostunut MM-lätkästä, joten päätin avata siitä uuden aiheen. Kahden rökäletappion jälkeen Suomella on huomenna näytön paikka USA:ta vastaan. Onko Suomella mahdollisuus voittaa jääkiekon MM-kultaa toistamiseen vai tuleeko rökäletappio?

Snowi

Hienoa, että on muitakin jotka ovat hulluna lätkään  ;D. Itse voisin keskustella siitä vaikka kuinka, mutta yritetään pysyä kohtuuden rajoissa kuitenkin  ::). Pienenä ei tullut juuri muuta tehtyäkään kuin katulätkää/salibandya ja muuta vastaavaa pelailtua. Joten luonnollisesti on tullut aina silmä kovana katseltua näitä mm-kisoja.

Vähän on tahmeanlaista ollut Suomen peli tänä vuonna, mutta on siellä paljon loistavia suorituksiakin, esimerkiksi Kanada-pelin alku. USA peliä en edes muista enää ja katseet on siirretty huomisen peliin. Eiköhän Suomi sen handlaa kotiin, sillä jenkit luulevat sen 5-0 voiton jälkeen Suomen olevan helppo pala nieltäväksi. Tiukkaa varmasti tulee, mutta Suomi vie joka tapauksessa 4-2  ;D

Jussa

Lätkää tulee seurattua, tulis enemmänkin, vaan tämä kanavasekoilu on aiheuttanut sen, ettei näe muita kuin suomen pelejä >:(

No Suomen ainut sauma Yhdysvaltoja vastaan on Vehasen ilmiömäinen torjuntatyö ja ykkösketjun onnistuminen maalintekopaikoista. Muuten tulee noutaja, valitettavasti. Peli voi päättyä todella vähämaalisena, tai sitten repeää. 1-0, 2-1 tai sitten 5-4, ja Suomelle tietenkin :)

Kotitaika ei murene tälläkään kertaa..

Sanni

Mitä jos tuo häviöputki on ollut tahallista?? On annettu ymmärtää ettei Suomi voi muka mitään Kanadalle ja USA:lle ja yllätys on huomenna taattu??? Okei, mä nään taas salaliittoteorioita vähän kaikessa.

Mun mielestä Vehasen olisi pitänyt olla maalissa jo kyseisten matsien aikana. Mäkin otan nyt kuitenkin katseen tulevaan: Ottelu Kazakstania vastaan meni mainiosti ja huomenna nähdään miten Jellonat rökittää jenkit. Uskon hyvinkin että kulta on mahdollista tänäkin vuonna saada. Pakko, meidän lähiö sekosi siihen malliin viime vuonna että se on pakko nähdä uudelleen  ;D

Naruskan Ukka Matinpoika

Ukka ei jääkiekosta liioin mitään ymmärrä, vaikka sitä mielelläni katsonkin. Kun se Suomen puhumaton valmentaja siellä vaihtoaitiossa ei ymmärtänyt vielä vaihtaa tätä rusettiluistelija Granlundia siinä vitjassa Tuppuraiseen, niin Usa toistaa voitonjuhlansa, jonka makuun se päästettiin siinä eka matsissa.

Entiset meriitit painavat tänään ja huomenna vähänlaisesti.

Sen verran oljenkortta Suomella on, että Vehanen voi pelastaa ilmaveiviveivarin kentällisen ala-arvoisen puolustuspelin.

Varsinainen peliaika tasan ja sitten Suomi hiljenee Usan jatkoaikaosumalla pelin 62,36 kohdalla. Näin sen näyn näin.

Ja mielipiteestäni jos saan lunta tupaan, niin sitä löytyy taloni nurkanpäästä vielä pari päivää, tai kolmekin.  ;)

www.naruska.com

Snowi

Lainaus käyttäjältä: Naruskan Ukka - keskiviikko, 16.05.2012, 23:23
Ukka ei jääkiekosta liioin mitään ymmärrä, vaikka sitä mielelläni katsonkin. Kun se Suomen puhumaton valmentaja siellä vaihtoaitiossa ei ymmärtänyt vielä vaihtaa tätä rusettiluistelija Granlundia siinä vitjassa Tuppuraiseen, niin Usa toistaa voitonjuhlansa, jonka makuun se päästettiin siinä eka matsissa.

Samaa ihmetellyt itsekin. Miksi ihmeessä ne ei pistä Granlundia pois kakkosesta tai jopa kokoonpanon ulkopuolelle. Vähän sama homma tosin koko kakkosen kanssa. Ketjuthan ja kokoonpano huomisen, siis tämän päiväiseen peliin on jo tiedossa ja siinä kakkonen pysyy täysin muuttumattomana. Aika uskomatonta. Vaikka Granlund oli yksi Suomen suurimmista ratkaisijoista viime vuonna, niin sen ei saa antaa vaikuttaa tämän vuoden päätöksiin jos peli ei nyt kulje yhtään.
Itse epäilen syyksi sen, että pojat ovat sanoneet Jaloselle tsemppaavansa ja pistävänsä nyt kaiken peliin ja ehkä vähän enemmänkin. Jalonen antaa siten vielä kerran yhden mahdollisuuden.

Lainaus käyttäjältä: Sanni - keskiviikko, 16.05.2012, 23:19
Mitä jos tuo häviöputki on ollut tahallista?? On annettu ymmärtää ettei Suomi voi muka mitään Kanadalle ja USA:lle ja yllätys on huomenna taattu???

Kanada-pelistä en tuota usko, mutta USA-pelistä uskon sen verran, että periaatteessa siinä ei ollut enää Suomelle mitään hirmuista panosta, joten latauskin oli siten lähellä nollaa. Vastaan näytti jo siinä vaiheessa tulevan lähes varmasti USA, tapahtui sitten mitä tahansa.

LainaaMun mielestä Vehasen olisi pitänyt olla maalissa jo kyseisten matsien aikana.

Samaa mieltä täälläkin. Vehanen on pelannut hyvin varmasti ja kaikin puolin hyvin. Lehtosesta ei täysin samaa voi sanoa, vaikka moni maali menee puolustajien sekoilun piikkiin. Vehanen on kuitenkin se, joka joko tuo kullan kotiin tai sitten ei. Siltä se vähän tällä hetkellä näyttää kun maaleja pystyy tekemään vain ykköskenttä, joten silloin Suomi ei saa puolestaan päästää kovin montaa maalia.

systeemi

Kyllä tuolla joukkueella on ainekset voittamiseen, mutta ei maailmanmestaruuteen tällä tyylillä. Tämän vuoden peleissä on ollut yksi erä sellaista millä tyylillä voi mestaruuden voittaa (eli se Kanada pelin ykköserä). Eli jos ei taso ole siellä mikä tuossa kanada pelissä oli niin viltti ketjuun käy tie aika nopeastikkin.
Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi

weatherc


Naruskan Ukka Matinpoika

Onneksi Ukan enneuni oli väärin tulkittu. Poltin juuri Tamara Mauniaisisen unikirjan, jossa uni oli tulkittu päin peetä.

Toinen onni oli se, että rusettiluisteluketju istutettiin kolmannen erän loppuvaiheet viltissä ja pelattiin kolmella tehoketjulla, joilla oli hyvä meno päällä.

Ison veden taakse ei lähde näistä kisoista kuin maitolentskareita, joten Eurooppa jyrää. Toivottavasti Suomi, isiemme maa, jyrää siellä seassa loppuun asti. Onnea Leijonat!  ;)

www.naruska.com