"Webhotellia" sitä kaipaavalle

Aloittaja weatherc, torstai, 18.06.2009, 17:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Nyt kun sivustoni on omalla virtuaalisella serverillä (eli se on kun oma mutta ei kuitenkaan oma) ja siinä ei ole kuin nordicweather-sivuni niin voisin tarjota muutamalle "webhotellia" kaipaavalle tilaa omalle sivulleen edulliseen omakustannushintaan. Tästä ei ole tulossa businesstä vaan ihan vaan jakaakseni tuon VPS:än kustannuksia pikkasen ja siten myös turvata nordicweatherin tulevaisuus.

Niin tässä ajatus:
Pikaisesti ajateltuna voisi tilaa olla maksimissaan kouralliselle normi sääsivulle ilman että suorituskyky kärsii. Hinta voisi olla 40 eur/vuosi. Tila jonka jokainen saisi lasketaan gigoissa ei megoissa, eli vaikkapa 2-4 GB, rajattomilla tietokannoilla ym. hubaa :)
Liikennemäärissä ei olisi pelkoa että rajat tulisi vastaan ainakaan kovin helpolla, sitä irtoaisi noin 250 gigaa/sivusto (oma käytti viime kuussa 30 gigaa joten...) ;)

Plussat tällä on se että normaalissa webhotelissa samalla palvelimella voi olla satoja sivustoja jotka käyttävät resursseja. Tällä on vain maksimissaan tämä kourallinen, tosin resursseja on vähemmän kuin webhotellien palvelimilla mutta per sivusto laskettuna huomattavasti enemmän.
Esimerkkinä jos webhotellissa on 200 sivustoa ja 4 Gb RAM niin tuloksena on keskimäärin noin 20 Kb/sivusto kun taas tällä se olisi noin 100 Kb/sivusto.

Yhteydenotot yksityisviestillä tai

;D

Henkka