Kiitokset foorumista

Aloittaja Pentti Karvinen, perjantai, 23.01.2009, 20:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pentti Karvinen

Tervehdys,

Kiitos foorumista ja foorumilaisille! Täältä on saanut monta kullan arvoista vinkkiä, kuinka sääaseman saa pyörimään sekä mistä tarvikkeet ja ohjelmat. Olen asiaa tuumiskellut jo pitemmän aikaa (vuoden kaksi tai sinne päin), mutta vuodenvaihteen jälkeen ajattelin sitten asioihin paremmin tutustua ja polkaista hommaa liikkeelle. Taustalla kummittelee myös tarve tuulitietojen saantiin mahdollisen voimalan hankkimisen tiimoilta. (Vielä vain unelmissa, sillä rahaa siihen uppoaa melkoisesti ja varmastikkin vuosien päässä. Ellei hallitus tee jotain taikatemppua tuulivoiman hankinnan kustannusten hyvittämiseksi.) Tekniikka sinällään on tuttua eri projekteista, mutta toimivan kokonaisuuden kasaan saaminen onkin sitten asia erikseen.  :) Saa nähdä kuin käy ja teillekkin se selviää sivuiltani. Sääasema Kulamaa  :P Harrastus vaihteella mennään eli turhia ei stressailla. Hyvää vuoden jatkoa kaikille foorumilaisille.


J.Jäntti

Ole hyvä.

Foorumin tehtävänä on auttaa kaikkia niitä, jotka ovat joko hankkimassa sääasemaa, tai jotka sellaisen jo omistavat ja haluavat saada hankinnastaan kaiken mahdollisen irti.

Jos sinulla tulee kysyttävää sääasemastasi tai haluat jotain lisätietoja saatavilla olevista ohjelmista, postaa kysymyksesi tänne. Tällä Foorumilla olevilla henkilöillä on kokemuksia useammasta sääasemasta ja ohjelmasta, joten apua ja vinkkejä on saatavilla.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------