Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Tuusula-33 muuttaa

Aloittaja jsep, lauantai, 19.11.2022, 17:44

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

jsep

Tuusula-33 asema on ajettu alas ja muuttaa uutteen osoitteeseen n. 4km päähän nykyisestä. Jos talvi ei yllätä, niin toiveissa on asentaa sääasema uudestaan toimintaan vielä tämän vuoden puolella. Hoidetaan pesut ja patterien vaihdot samalla tässä katkoaikana.

jsep

Takaisin ollaan livenä ja päivitykset myös rullaavat finwx:n suuntaan. Lahela on muuttunut Ruotsinkyläksi.
Huoltotoimien yhteydessä havaittu, että Vantagen FARS-tuuletin ei enää pyörinyt ja hätäpäissäni tilasin uuden Saksasta. Kun uusikaan ei pyörinyt, alkoi paniikki iskeä ennenkuin huomasin, että tuulettimen paristojen napojen johdot olivat ruostuneet käytännössä irti. Menneet siinä samassa, kun paristot olivat vuotaneet/ruostuneet navoistaan. Ehkä noita pitäisi vuoden välein tai kahden vaihtaa. Tokmannilta kolvi hakuun ja ensimmäiset kolvailut sitten yläasteen.

Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä kolvaus tuotti tuloksen ja jopa vanha tuuletin alkoi taas pyöriä. Koska se ei pahaa kitinää laakereistaan päästänyt, laitoin sen takaisin ja täytyy syksyllä käydä kuuntelemassa josko se vielä pyörii. Jos ei, on uusi jo hankittu. Mutta olipahan törkeän hintainen tuuletin, 90€. Eiköhän tollasen vois löytää samoilla spekseillä jostain muualta kuin viralliselta Daviksen jälleenmyyjältä...

jsep

Ainiin ja samalla päivitelty myös WeeWX uusimpaan versioon...