Tulossa: Lukijaskriptiin muutoksia ja uusi FinWX-asema

Aloittaja J.Jäntti, tiistai, 14.10.2008, 22:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

Tehtävälistalla FinWX-sivuston suhteen on seuraavaa:

- Lukijaskripteihin muutoksia:
Ylläpito on havainnut lukijaskriptin lukutavassa parannettavaa, mm. siinä, miten skripti lukee currdat.lst- tai clientraw.txt-tiedoston ja käsittelee sitä. Tämä näkyy esimerkiksi tilanteena, jossa skripti epäonnistuu tiedoston hakemisessa (= vastapään serveri heittää Error 404:n), jonka seurauksena lukijaskripti heittääkin tyhjän ruudun. Tähän ollaan tekemässä parannusta siten, että järjestelmä tarkistaa ensin, onko tiedosto olemassa lukuhetkellä. Jos ei ole, lukijaskripti tekee silmukan ja kahden sekunnin päästä kysyy uudelleen palvelimelta tiedoston läsnäolosta, kunnes tiedosto löytyy ja jonka jälkeen se luetaan.
Tämä mekanismi on vielä rakenteilla ja tämänhetkisten skriptien toimintatavan vuoksi voi mennä hetki, ennenkuin se saadaan toimimaan kunnolla.

- Uusi FinWX-asema:
Rakennamme Karjalohjalle täysautomaattisen FinWX-sääaseman. Sääasema koostuu LaCrosse WS-2305:sta kaikkine laitteineen ja aseman mittaustietoja lukee ja tilastoja internetiin heittelee kannettava kone, joka konfiguroidaan autonomisesti toimivaksi. FinWX-aseman nimeksi tulee FinWX Karjalohja-12 ja sen odotetaan käynnistyvän 01.11.2008, jos kaikki suunnitelmat ja rakennustyö menevät kohdilleen.

Jos teillä on ehdotuksia tai kommentteja, voitte luoda Foorumiin joko oman viestiketjun tai vaihtoehtoisesti heittää minulle yksityisviestiä tai sähköpostia. :)
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------