Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Pyöriikö?

Aloittaja Hardy, keskiviikko, 17.05.2017, 21:39

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hardy

Tuulianturi on alkanut temppuilla. Ollut käytössä syksystä 2013 ja nyt ei pienellä tuulella lähde ollenkaan pyörimään. Tarvitsee pienen puuskan lähteäkseen. Sitten kyllä näyttää liikettä piisaavan ja lukemat lienevät normaalit. Mitä kokemuksia muilla? Pitääkö laittaa varaosa hakuun vai voisiko olla vain roska haittaamassa osien välissä. Vehje on niin hankalassa paikassa, että pitäisi olla varmaa tietoa ennenkuin lähtee mastoa laskemaan.

yrde

Mulla on keväästä -11 ollut käytössä ja pienin tuuli näyttää olevan 0,4m/s, joka konsoliin tulee. Saattaa olla jokin roska välissä, en tiedä varmaksi, kun ei tuota kristallipalloakaaan ole. Mitään öljyä tuonne ei sitten saa laittaa. Niin ainakin luki ohjekirjassa. Jos ei putsaukella ala toimimaan, niin uutta tilalle ;)

weatherc

Täällä pyörinyt -08:sta asti ilman ongelmia (vai milloin se oli kun ostin tuon Daviksen, kauan sitten joka tapauksessa)  ;D

Leka

Mulla vääntyi tuulimittarin akseli kun koko masto kaatui ylösvetovaiheessa ja oireet olivat juurikin tuollaiset ;D Tuossa jotain tuulimittarin kunnostuksesta -> http://www.lexingtonwx.com/anemometer/
Yksi vaihtoehto on se että hämähäkki on käynyt asustelemassa anemometrin sisällä ja kutonut hieman saalistusverkkoa joka sitten jarruttaa tuulimittaria ;) Korien kirppupantaa ovat käyttäneet maailmalla tuulimittarin mastossa hämähäkkien ja muiden öttiäisten asustelun ehkäisemiseksi anemometrissa.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless