Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

EWN Salamakartta

Aloittaja angle, sunnuntai, 19.07.2015, 15:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Mikäs ero on noilla EWN:n Salamakartalla ja NWN:n ukkostutkalla? Siis muu kuin se ettei EWN kartalla näy salamia ja näyttää offlinea. Itse tykkään NWN versiosta enemmän.

weatherc

#1
Tuo offlinessä oleva EWN:än salamakartta on itse asiassa riisuttu versio EB:stä jossa (pitäisi) näkyä BO-data.

Työn alla olevasta (ja erittäin hitaasti etenevässä) EWN:än "euweather"-päivityksessä olisi tarkoitus kehittää jotain simppeliä tuohon joka vain *toimis*.

Ongelman ydin noissa tutkahäkkyröissä on edelleen niiden raskaus kun on paljon iskuja. Aina olisi mahdollista pre-generoida setti kartta-tiilejä (kuten nyt teenkin) tai muuta vastaavaa mutta siinäkin tulee vastaan raja että kuinka paljon voi sitä tehdä ennekun se alkaa vaikuttamaan nykyisen dedin toimitakykyyn varsinkin kun yleensähän on "paljon iskuja" sama kuin "paljon vierailjoita" joten pitää ottaa huomioon sekin seikka.

Toivelistalla olisi sellainen purkki jossa riittävästi RAM:a sekä CPU-voimaa että pystyisi tekeen virtuaalikoneet joissa olisi riittävästi potkua molemmille. Tai sitten 2 erillistä purkkia. Kummin vain niin idea olisi ettei karttojen teko vaikuttaisi sivuhin mitenkään tai päinvastoin.

Ideana heitettynä voisi sellaisella setupilla esim tekee sadetutkatiilet tai FMI salamadata tai mikä vaan ja kehittää simppeli API tai vastaava jonka pystyisi impletoimaan websivulle ettei kaikki suomen sääsivut tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen ja parsia tuota FMI-dataa. Se "vaan" vaatisi sellaisen systeemin että vaikkapa 10K samanaikaista käyttäjää sadetutkatiilille ei saisi kyykyttää koko systeemiä.