FTP kysymyksiä

Aloittaja angle, keskiviikko, 22.10.2014, 08:00

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Tässä yksi.
Minulla IP kamera lähettelee tiedostoja FTP:llä serverille säännölisen epäsäännöllisesti. Silloin tällöin tuo lähetys lakkaa toimimasta. Kun käyn serverillä KO. kansiosta poistamassa .ftpquota nimisen tiedoston, alkaa taas lähetys toimia. Kysymys kuuluukin, kuinka saisin automatisoitua tuon poiston vaikka kerran päivässä? Suncomet on serveri ja cron on siellä käytettävissä. Kokeilinkin tehdä simppelin poiston croniin, mutta se ei toimi.

weatherc

Hmmm...Ei hajuakaan. Ootko kysässyt Suncometilta että mistä/miksi tuo ftpquota-filu ilmestyy?

angle

Vähän jäänyt tämä juttu, mutta pari päivää sitten taas tartuin asiaan. Tuo .ftpquota tiedosto on siis ilmeisesti suncometin, tai tarkemmin cpanelin tuotos. Cpanel tekee sen ilmeisesti tilille luoduille ali FTP tileille, joille on asetettu koko raja (ftpquota), joka kerta siirron tapahtuessa. Muistaakseni kun ftp halvaus iskee niin tuo filu on tyhjä. Normaalisti siinä on joku numerosarja.

Cronilla en saanut tuota siis poistettua, mutta kiertotienä tallensin kopion toimivasta .ftpquota filusta ja cronilla sitten pari kertaa päivässä kopioin sen tuon varsinaisen päälle, poistaen mahdollisen halvauksen. Ei ole halvauksia vielä tullut ja siirrot toimii normaalisti. Tosin yleensä nuo halvaukset on tulleet esim. lumisateella tai kovalla tuulella, jolloin kameran liikkeentunnistus toimii tiuhaan. Seuraillaan.  :)