Nanot sade- ja tuulimittarin pintaan.

Aloittaja Naruskan Ukka Matinpoika, lauantai, 27.09.2014, 13:16

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Naruskan Ukka Matinpoika

Ukka käsitteli Retkeilymajan katolla sijaitsevat sade- ja tuulimittarin Rovaniemen K-Raudasta ostetulla Nanoaineella. Eipä tuota olisi osannut rautakaupasta käydä kyselemässäkään, jos ei KärSään Heikki olisi viisannut.

Onhan se desin pullosta maksettava kertakorvaus 29 €uroa rahaa, mutta toisaalta ei PeetBrosin mittareiden käsittelyssä juurikaan pullo vajentunut, joten ainetta saattaa olla tuohon tarkoitukseen pitkälle tulevaisuuteen. Pulloissa on hyvät sumutinnappulat, joilla aine lentää hyvin tarkasti kohteeseensa. Jotain mikrokuitukangasta oli se räsy, jolla mömmöt muovipintoihin levittelin. Ei tullut hiki.

Täällä jossain ketjuissa on näistä aineista varmaankin keskustelua ollut käynnissä, mutta tekaisin oman otsakkeen. Ostin samalla lasin käsittelyyn tarkoitetun pullon, jolla käsittelin kokeeksi auton tuulilasin. Heikillä oli tästä aineesta myönteisiä kokemuksia oman autonsa kanssa.

Tulevat rämpsykelit osoittanevat, onko aineissa vastinetta rahalle. Tuulimittarin puhdistuskerrat lumesta ja jäästä jos yhtään harvenevat, niin hyvä niin. Ja puhtaana jos varsinkin tuulimittari pysyttelee, niin todenmukaisempia lukemia varmaankin naputtelee. Sademittarin toiminta jos entisestään vieläkin paranee, niin eipä haittaa sekään. Hyvin on totuuden nimissä pelannut tähänkin asti. ;)

www.naruska.com