Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Laukaa hiljenee....

Aloittaja kapo, tiistai, 05.03.2013, 19:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kapo

Eli FinWX Laukaa-33 (vihtavuori) hiljenee hetkeksi(=lue toistaiseksi  ;D) laitteistopäivityksen vuoksi...

-kapo-

Leka

Ahaa, paketti Saksasta on siis saapunut ;)

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

kapo

Lainaus käyttäjältä: Leka - tiistai, 05.03.2013, 19:39
Ahaa, paketti Saksasta on siis saapunut ;)
jep jep... pysyhän linjoilla... sattaa ilmetä jotain hiukan pohdittavaa..... ??? ;D ;D

Leka

Jep, ollaanpa kuulolla. Selkeät ohjeethan siinä tulee mukana, tai no miten sen nyt ottaa ;D

Paljasta nyt suurelle yleisöllekin mitä on tulossa ;)

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

kapo

#4
No perskutarallaa!!!!! Tais käydä vahinko!!! Se taitaa toimia Cumuluksen kans... Ja jo toka yrittämällä... :P :P ;D
Aamupäivällä asennetaan nuo romppeet tonne ulos, katotaan mitä sitten tapahtuu...
Eli asema Päivittyy: Davis vantage pro2:n. siihen langattomaan versioon, jossa on se tuuletin siellä matolaatikossa.... ;D

-kapo-


edit: korjattu kirotusvihre

Leka

No eihän se nyt niin vaikeaa ollut, vai mitä?

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

kapo

Lainaus käyttäjältä: Leka - keskiviikko, 06.03.2013, 01:10
No eihän se nyt niin vaikeaa ollut, vai mitä?

Suurkiitos sinulle "Leka"!!!!!  Sinun laittamasi suomenkieliset ohjeet auttoivat minua saamaan aseman jos ei vielä pystyyn, niin kontilleen ainakin.... Sinun ohjeittesi mukaan kun tein, niin homma sujui hienosti. Ainut moka tuli itselleni siellä jossain välissä katkaisin virran tosta konsolista, niin se hukkasi sen sarjaportin, eikä meinannut enää löytää sitä uudestaan, mutta kyllä se sieltä sitten jotenkin löytyi lopulta... Ja nyt vähän kalibroidaan noita mittareita, niin saadaan asema ehkä pystyynkin vielä joskus. Lopullinen asennuspaikkakin odottaa lämpimämpiä kelejä... Kiitos vielä kerran neuvoista. :) :) Arvaakohan nuo paristot pukata tonne sisälle virtaa katkaisematta, ettei tarvitsisi enää pelehtiä tuon sarjaporttihomman kanssa?

-kapo-

Leka

#7
Eipä mitään. Lisäsitkö cumulus.ini tiedostoon [Station] kohdan alle VP2SleepInterval=0  ja DavisCalcAltPress=0? Nämä muutokset ja lähes mikä tahansa muutos Cumulukseen jota ei voi tehdä käyttöpaneelin kautta täytyy tehdä Cumulus sammutettuna pl. esim. xxxx.T tiedostot Web kansiossa.

Ei se virtuaalinen sarjaportti mihinkään häviä jollet vaihda usb:n paikkaa, joskus ei silloinkaan, riippuu tietokoneesta. Paristot voi laittaa paikoilleen konsolia sammuttamatta.

Kopioi Cumuluksen varmuuskopiosta, siis jos otit varmuuskopion niinkuin sanoin ;) Datakansio niin saat vanhan historiikin talteen. Cumulus sammutettuna tietenkin. EDIT:Älä kopiokaan, olisi pitänyt kopioida ennen kuin käynnistit Cumuluksen Davisin kanssa, voi aiheuttaa harmaita hiuksia tietojen muokkaamisen kanssa!
Sitten muokkaat Cumuluksen käyttöpaneelin kautta (Edit->Dayfile.txt) eiliset tiedot kohdalleen, niin avot. Tämän päivän tietoja voit muokata Data kansiosta today.ini tiedostosta (Cumulus sammutettuna tietenkin) tai sitten huomenna Cumuluksen käyttöpaneelin kautta. Kuluva vuorokausi ei näy Edit->Dayfile.txt.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

Leka

Ilmeisesti muutama asetus on valittuna Cumuluksesta joita et tarvitse Davisin aseman kanssa, omien mieltymysten mukaanhan nämä menee, mutta ;)

Ota valinnat pois Conficuration->Station

-Calculate 10-min wind average
-Use 'speed' for avg calculation
-Round wind speeds

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

kapo

Tervehdys

Ja kiitosta taas lisää. Alan tässä illan mittaan muokkaileen noita tietoja sun ohjeiden mukaan. Nuo pari riviä lisäsin eilen sinne Cumulukseen, niinkuin neuvoit... täytyy käydä vetäseen päikkärit ja sit koiruuden kanssa lenkillä ja sen jälkeen jos muokkailis noita filuja....


-kapo-