500 PWS-asemaa onlinessä :)

Aloittaja weatherc, keskiviikko, 16.01.2013, 20:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

EWN aloitti yhteistyön Italian verkon ITAWN:n kanssa jossa vaihdellaan asematietoja kuten tehty tähän asti FinWX:än kanssa ja tuloksena tupsahti noin 170 Italiasta asemaa kehiin ;D

tito

Onnea, olet tehnyt hienoa työtä!
-tito-

angle

EWN:llä on huima draivi päällä. Onnea  :)

Hemmo

Hattua täytyy nostaa tekemällesi työlle !

weatherc

Itse asiassa en kovin paljoa tehnyt muutoksia vanhaan NWN:ään kun sen muutin EWN:ksi muuta kuin lisäsin uudet maat. Suurin muutos oli maa-namiskat taulukoihin ja sen tekeminen dynaamiseksi siten että voin täältä ohjata mitkä maat näkyvät :P
Näin pystyin lisämään kaikki maat kerralla koodiin ilman että ne roikkuisi näkösällä tyhjänä.

Synopit dumpattiin sisälle Ruottalaisen Alexin kanssa 2 eri tiedostosta (WMO ja Wettezentrale) ja tuo nykyinen perl-häkkyrä käyttää noita koottuja datafiluja NOAA:lta joten se vain päivittelee kantaan kun ja jos kohdalle osuu oikea WMO-id tahikka METAR-koodi.
Tuloksena oli kanta jossa reilut 5000 Syoppia josta ehkä 1500 on käynyt livessä ainakin kerran ::)
Sittemmin siivonnut ulos duplikaatio-asemia (niitä missä 2 WMO-id:tä samalla nimellä ja sijannilla) ja niitä joita lähettää ihan utooppisia lukemia. Kyllä, Synopit ovat paljon pahemmat siinä mitä PWS:ät.
Suurempi siivous tulee myöhemmin kun ovat "ajaneet itsensä sisään" ja nähdään mitkä kaikki noista 5000:sta ovat elossa olevia Synoppeja ja mitkä eivät.

Nyt ei ole vielä mutu-tuntumaa noista eteläisemmän Euroopan Synopeista mutta ainakin Pohjoismaissa niitä näyttää menevän "lopulliseen" offlineen aika tiuhaan tahtiin...Noita 1+ kk offlinessä olleita alkaa olemaan aika kasa.

Toinen, jo jonkin aikaa mielessä olleen muutoksen jonka tein oli MeteoAlarmin varoitukset, nyt EWN hakee vain maakohtaiset sivut jotta saadaan nuo 200 ikonia kartalle ja ne pikkusten mustien palleroiden ikonit ja vain jos sitä klikkaa niin se hakee itse varsinaisen varoituksen. Näin säästyttiin aika nipulta, loppujen lopuksi, osittain turhastakin, hakemiselta :)