Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

EWN zippi

Aloittaja weatherc, perjantai, 04.01.2013, 11:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Dodiin, nyt on zippi kasassa EWN:lle ja sen voi ladata jäsenalueelta :)

Asennus suunnilleen kuin vanhalla NWN-zipilläkin, tosin kannattaa verrata omaa ja uutta nwn.settngs.php-filua koska lisäsin asetukset jolla saa kartan keskitettyä paikkaan X nyt kun löysin miten se tehdään Esrissä :)

Filunimet sun muut ovat pitkälti nwn-pohjaisia siitä syystä että se "just works" ja "if it works, don't fix it" ;D

Ennustekartoille tulee päivitys jossain kohtaa joka muuttaa kulmassa olevan logon sun muut vastaamaan EWN:ää.

angle

#1
En taas osaa. Latasin siis tuon ewn zipin, luin asennusohjeen ja kävin läpi asetustiedoston (en keksinyt mitään muutoksia tehtäväksi) ja siirsin koko kansion palvelimelle. Kartta aukeaa mutta mitään tietoja ei näy kartalla, muita tietoja kyllä näkyy. Taas tarvittaisiin apua.

Edit. Ja juu cache kansiolle annettu 777 oikeudet.
edit.2
Tässä linkki ja virheilmot pistetty päälle!

weatherc

Se on EWN:än datan pöllimisesto joka nakkaa virheilmoa.

Koita asentaa se hovilaweather.talismanni.fi:hen, se nimittäin sallii vain samaa domainia mitä kannassa on sääsivuston urlina... ;)

angle


Argonex

#4
EWN->toplistat->kesäkuu sademäärissä on jotakin hassua. Tuola listalla näkyy Mäntyharjun osalta sademääräksi 18.8mm ja oikeasti on satanut alle 2mm. Samoin jos vertaa 6.6 listaa ja tuota kesäkuun listaa niin näkyy tuo laitilan 68mm sade mikä on tämän vuorokauden puolella tullut puuttuvan kokonaan.

Edittiä:
Nonniin epäilykseni osottautuivat taas oikeiksi. Katsoin weather displaystä averages/extremes, Noaa style reports ja detailed climate report:in läpi.. kaikissa kesäkuun sade 1.8mm Sitten silmät osuivat tuohon wd:n rainfall kohtaan joka näyttää kuukauden sateeksi 19mm.. Rain to date valikon kun avaa niin sieltä löytyy mm storm rain total 8.2mm 04/06/13. Ei täälä tuommoista sadetta ole ollut.. ja missäs ihmeessä on sitten ne loput 8mm ja vielä suurempi hämmästys mistä ne on tuonne wd:seen tullu ja miten ne saa pois.
Kun kiekuu uljas kukko laella tunkion, niin tietää joka ukko, sään muutos tulos on. Voi tulla poutaa sadetta, voi tulla pakkas sää, voi myöskin käydä niin että entiselleen jää

weatherc

LainaaEWN->toplistat->kesäkuu sademäärissä on jotakin hassua. Tuola listalla näkyy Mäntyharjun osalta sademääräksi 18.8mm ja oikeasti on satanut alle 2mm. Samoin jos vertaa 6.6 listaa ja tuota kesäkuun listaa niin näkyy tuo laitilan 68mm sade mikä on tämän vuorokauden puolella tullut puuttuvan kokonaan.

EWN:än sadelista käyttää sokeasti asemasoftan antamaa kuukausi- ja vuosilukemaa. Näin myös mahdolliset korjaukset softaan heijastuu listaan.

Lainaa
Ei täälä tuommoista sadetta ole ollut.. ja missäs ihmeessä on sitten ne loput 8mm ja vielä suurempi hämmästys mistä ne on tuonne wd:seen tullu ja miten ne saa pois.

Kuukausi , vuosi- sekä eilisen sateet saa korjattua Control Panel => Initial Rain...