Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

NWN -> NEWN ?

Aloittaja weatherc, torstai, 27.12.2012, 15:11

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

meteorologi

Eli meneekö homma niin, että noita vanhoja verkostoja ei heitetä romukoppaan, vaan EWN kerää uusien maiden jäsenasemia siipiensä suojiin normaaliin tapaan, eli aseman operaattori tekee liittymisilmoituksen?

weatherc

Juu, jos verrataan NWN:ään niin mitään ei periaatteessa muutu, homma jatkuu aivan kuten ennenkin ja samalla systeemillä, liittymiskaavakkeineen päivineen.

Muutos on lähinnä tekninen jossa lisäsäin tuettuja maita systeemiin. Samalla tein muutokisia sivuskriptiin siten ettei tarvi tehdä päivitystä zippiin jos uusi maa saa aseman vaan saan sen "aktivoitua" masterskriptillä sen sijaan että nytten suoraan pläjäyttäisin kehiin 10+ uutta maata ilman asemia. Tuettuja maita on nytten se ~30.

Jotta saadaan yhtenäisyyttä "aktiiviseen" alueeseen, ettei tule pläntti sieltä ja täältä, tulen laittamaan kehiin synopit ja varoitukset kehiin tuolle suunnillen DE, NL, BE, UK ja IRL-alueelle näin aluksi. Synoppeja tuolle alueelle löytyi WMO:n yli 12K aseman listasta reilut 700, se on sitten aivan toinen asia kuinka moni niistä on aktiivisia...

weatherc

18z päivityksessä putkahti liki 600 Synoppia kartalle Pohjoismaista + Luoteisosasta Eurooppaa ;D
Varsinkin Saksalaiset Synopit vaikuttaa päivittyvän kerran tunnissa "normi" kuuden tunnin sijaan.

Snowi

Aika mielenkiintoinen uudistus :). Vähän epäilinkin, että jossain vaiheessa tulee myös muita Euroopan maita mukaan, sillä sen verran on kasvanut tuo verkosto. Tuo on hyvä, että kartan zoomaus pysyy samassa, sillä jos siihen yrittää saada kerralla koko Euroopan, niin aika pieneksi menee nuo lämpötilanumerot sun muut. Toki sitä voi aina itse zoomata sen jälkeen, kuten tulee monesti tehtyäkin. Noita zoomitasoja ja sitä mistä kohtaa karttaa näkymä aloitetaan, pystyy varmaankin jokainen skriptin omalle sivulleen ladannut vaihtamaan?

weatherc

LainaaNoita zoomitasoja ja sitä mistä kohtaa karttaa näkymä aloitetaan, pystyy varmaankin jokainen skriptin omalle sivulleen ladannut vaihtamaan?

Juup, löysin vihdoinkin miten Esrissä saa asetettua kartan keksipisteen koordinaateilla sekä zoomitason oletusarvo  ;D
Esim omassa kartassani se on suunnillen sama mitä aina ollut.