Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Lumi tiedot

Aloittaja Hemmo, tiistai, 11.12.2012, 23:28

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hemmo

Terve

Jostain syystä ei tuo lumen syvyys enään automaattisesti päivittynyt NWN:n sivustolle ?

Tuo kyllä vielä toimi 8.12, mutta nyt tänään kun päivityksen tein WDL softassa niin eipäs se ilmestynytkään automaagisesti NWN sivustolle ?
Jäsenalueella oli tuo aikaisempi eli vanha 14 cm tieto tullut lumitieto ikkunaan (nähtävästi järjestelmän toimesta).
Nyt ainoa keino oli  käydä käsin päivittämässä tuolla jäsenalueella tuo lumitieto ?

Sääasema ESPOO


weatherc

Täällä se toimii mainioisti, eilenkin taisin päivittää sen WD:n kautta 3 kertaa (Siis "Input daily weather"-valikosta) :)
Huomiotavaa on että WD ei uppaa clientrawextra.txt-filua yhtä usein kuin clientraw.txt:ä sekä että NWN lukee sitä kerran tunnissa, eli kestää kotvasen että näkyy päivitetty lukema NWN:ssä.

Naruskan Ukka Matinpoika

WUHUn kautta päivittämällä Ukan aseman lumitiedot päivittyvät näppärästi sekä NWN:n että AWEKASin tauluihin yhdellä napinpainalluksella. Lunta täällä tuleekin tasaisen tappavaan tahtiin noin määrällisesti paksuudella mitattuna. Se on kuitenkin niin kevyttä pakkaslunta, että oikein hirvittää seuraava tuulikeli, joka alkaa tätä pakkashöttöä siirtelemään... :o ;)

www.naruska.com

Hemmo

No sitten .. tuo tieto jotta clientrawextra.txt filua luetaan NWN puolesta kerran tunnissa selvittää asiaa. Ei pitäisi siis olla niin hätäinen  8)
Omille web sivuille kun tuo lumitieto päivitty hetimiten ja kun katsoin NWN listanäkymää ja siinä olevaa time stämppiä niin oletin tietty että ei toimi.
Lumisadetta huomiseksi odotellen...

Hemmo

Hmm No nyt on EWN lopettanut automaattisen Lumen syvyys tiedon päivityksen taulukoihin ja siten mm.toplistalle.
Ei ole tieto liikkunut 3-4.2 päivän jälkeen. Onkos muut pistänyt tätä merkille ?
Ainakin kun katsoin omaani sekä esm. Enontekiö, Kilpisjärvi tietoja omilta web sivuilta vs. EWN niin data (lukemat) ei mätsää keskenään
Muu tieto näyttäisi tulevan ok.

weatherc

Tuossa kun tuota uutta masteria väsäilin poistin päivittymästä yhtä sun toista jotta pystyisin testamaan sen toimivuutta ja lumitiedot oli yksi niistä. Ja unhotin enabloida sen uudelleen kun uuden filun laitoin kehiin  :P
Taas päivittyy :)

Snowi

Juu saman asian huomasin itsekin tuossa parisen päivää sitten. Hyvä että sait jälleen toimintaan :)

Hemmo

Jeps taasen näkyy pelittävän. Vähäsen tuota sciptin nysväystä aattelinkin osalliseksi asiaan. Hyvä kun sait senkin kuntoon.  :)