Ukka kyselee taas tyhmiä...

Aloittaja Naruskan Ukka Matinpoika, maanantai, 16.04.2012, 19:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Naruskan Ukka Matinpoika

Enpäs tiijä, vaikka nämä "ongelmat" kuuluisivat jonkun noista Henkan kirjoittamien otsikoiden alle, mutta kysyn tässä oman otsikon alla. Pari kysymystä, joiden vastaukset saattavat piileskellä Ukan omienkin vermeiden jossain asetuksissa, mutta tässä tulee, siirtäkää oikeeseen paikkaan:

Tuossa Ukan Samsungin Galaxy kännykässä NWN:n sivu latautuu melekeen valmiiksi karttoineen päivineen, mutta sitten koko näyttö muuttuu valkoiseksi, ja siinä se sitten onkin. Toimenpiteen kun uusii, niin sitten aukenee oikein ja toimii normaalisti. Samalla tavalla muuttuu valkoiseksi siinäkin tapauksessa, kun menen FinWX:n sivuston NWN-kuvakkeen kautta kännykällä, niin se ohjautuu Perttelin sivuille. Siinä ne hienot mittarit latatutuvat aika hitaasti ja melkein valmiiksi, mutta taas menee puhtoisen valkoiseksi näyttö, jolloin toimenpide on uusittava. Toisella kertaa useimmiten tai ehkä aina sitten latautuu oikein. Täältä Perttelin sivuilta kun menen NWN:n pääsivulle, tapahtuu useimmiten, kuten tämän kappaleen alussa. Uusimistoimenpiteellä sitten näkyy normaalisti.

Pöytäkoneella ei valkoiseksi menemistä tapahdu. Pöytäkoneen näytölle sen sijaan jää keskelle pyörimään semmoinen lataushärpäke, jollainen useimmiten pyörii tuolla Soneran sivuilla. Henkan sivulla tämä sokeripala vain on kivasti vaihteen vuoksi musta. Ei se siitä omineen pois lähde, mutta eipä se Ukkaa liioin haittaakaan, kivahan se on, kun on semmoinen viihdyke, joka ei ole sivutietojen tiellä kuitenkaan.

Voinko tehdä omille koneilleni jotain?  :o ???

www.naruska.com

weatherc

Valkoudesta en osaa sanoa mitään mutta tuo pyörivä härpäke johtuu päivittämästäni popup-laatikosta jota mm. yhteydenottokaavake käyttää. Soppaan kun lisätään että olen muilla sivuilla kuin NWN:än sivuilla muuttanut systeemiä jossa ladataan skriptit (javascriptit footterissa eikä headissä) niin tulos on tuossa. NWN:än sivulle en uutta systeemiä voi laittaa ihan noin vaan koska se todennäköisesti hajoittaisi koko sivun ;)
Katsotaan jos sen härpäkkeen saisi pois jotenkin...