Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Cumulus ja tarvittava kotisivutila?

Aloittaja Leka, sunnuntai, 08.01.2012, 19:26

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Leka

Moro vaan kaikille, uusi käyttäjä kyselee hieman Cumuluksesta kun ei tuolta Cumuluksen foorumiltakaan löytynyt oikein selvää vastausta.

Otsikkokin sen jo kertoo, että mikä mahtaa olla minimissään tarvittava kotisivutila Cumuluksen käyttöön? Käytössä on tällähetkellä nettiyhteyden palveluntarjoajan kylkiäisenä tullut 100Mt tilaa, mutta siitä suurin osa tarvitaan muuhun käyttöön.

Hakemus tänne ja NWN:ään laitetaan siinä vaiheessa kunhan VP2:n dataloggeri saapuu toivottavasti echtshopista ensi viikolla ja saadaan homma käyntiin ensin tällä kotiverkon "palvelinkoneella". Oriveden ja Keuruun välissä on näköjään vielä kartalla tilaa yhdelle sääasemalle  :D.

Myöhemmässä vaiheessa päästään 24/7 tomintaan kunhan löytyy sopiva läppäri tuohon hommaan. (Kotoa löytyy jo 3kpl läppäreitä, mutta ne on varattu jo muihin juttuihin  ;) ).




Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

Snowi

Jos tarkoitat Cumuluksen valmista nettinäkymään, niin eiköhän sille riitä hyvinkin heppoinenkin palvelin. Tila ei taida myöskään olla ongelma, sillä mitään ei tallenneta palvelimelle lopullisesti, ainakin näin uskoisin tuossa Cumuluksen oman perusnäkymän tapauksessa. Lähinnä sitten jos alkaa tallentamaan sääkameran kuvasta tehtyjä videoita tai muuta vastaavaa, niin silloin saattaa tilan kanssa olla ongelmia, mutta ei paljon muuten.

finilves

Mielestäni kuvat täytyy sinne tallentaa, siitä huolimatta saattaa 100K riittää. Varaa puoli megaa piisaa varmasti tulevaisuudessaki.

Leka

Kiitokset vastanneille. Tarkoitin juurikin tuota Cumuluksen perusnäkymää ja kokeilemallahan se viimeistään selviää.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

weatherc

Ei nuo perus sivutemplatet paljoa tilaa vie.
Jos katsoo esim ukkostutkat.fi:n filuja niin alle 2 megaa ovat yhteensä + ne kuvat jotka se hakee nordicweatherin static kuva-domainista.
Kuvat ja videot sun muut ovat ne jotka sitä tilaa sitten rupee viemään jos niitä alkaa laittamaan sivuille.

Leka

Noniin, n.580kB vie Cumuluksen perussetti tilaa jos joku joskus tätä tietoa on vailla.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless