NSDisplay-tutkanäyttö kysely

Aloittaja weatherc, lauantai, 17.12.2011, 20:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Laitetaanpa pikku kyssäri tulemaan näin keskellä vetistä talvea ja puolessa välissä kahta ukkoskautta...  ;D

Elippäs, mitä funktioita kaipaisit tutkanäytöltä jota ei vielä ole/se ei osaa?  ;D
Mitään takeita toivomusten toteumisesta ei tietenkään anneta :P

Itsellä tullut mieleen
- Google/Nokia-kartta tapainen vapaasti zoomattava kartta, edellyttäen että sitä sais siivottua pikkasen turhista paikkaunnan nimistä sekä tummennettua taustaa.
- Jollain tapaa saada iskut kartalla päivittymään reaaliaikasesti nykyisen minuuttipäivityksen sijaan

:)

systeemi

Voisko tuo päivitys olla jotenkin siten että, jos yksittäinen salama lyö niin se näyttää sen paikan heti (n. 10sek viive). Jos samaan kohtaan tulee useampia niin se laskee niitä sen aikaa kun tulee 10 sekunttia täyteen viimeisestä iskusta. Päivitys sitten ja ja näyttää osumien määrän? Aluehan pitää rajata jotenkin mitkä se ottaa laskentaan mukaan. Itsellä ei tuosta salamatutkasta ole kokemusta (vielä) etten vielä osa enempää sanoa. Ensi kesäksi tulee sitten boltekki.
Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi

weatherc

Sitten ihan design-tekninen kysymys:
Musta pohja + valkoinen/vaalea teksti (eli kuten nyt) vai vaalea pohja + tumma teksti?  ;)

Snowi

Itse tykkään tummasta pohjasta ja vaaleista fonteista, sillä se tuo ukkostutkaan oikeanlaista ukkostutkan fiilistä  ;D. Ja myös sekin, että valkoista tekstiä on helppo lukea tummaa taustaa vasten.
Myös vielä sekin, että kun sivuston muu tausta on yleensä aika vaalea, niin ukkostutkan tumma tausta rajaa tutkakuvaa aika kivasti.

weatherc

Testisivu saatu tulille tämänkin osalta  ;D

Ainakin käppyrät vois vaihtaa Highchartsiin jotta näyttäis edes että olis kotoisin tältä vuosikymmeneltä  ;D

Idea joka vuolahti päähän:
Pitäiskö sen sanoa Piiip kun tulee salama (iskulumkema muuttuu) ja Pöööp kun tulee solu?
(Ei hajuakaan miten tuon toteuttais mutta kuiteskin...)  ;D

Snowi

Flot on itseasiassa toiminut aika hyvin noiden ukkostutkien osalta. Ainakin toi ominaisuus, että arvo tulee näkyviin vasta sitten kun laittaa hiiren aivan siihen kohdalle, eli esim. noi salamapiikit käyrässä. Eli ei samanlaista systeemiä kuin 3in1 skriptin käyrässä, sillä se ei mielestäni sovi välttämättä noille ukkostutkille, kun muutenkin yleensä katsotaan vain muutamia arvoja. Mutta tonhan saa myös HC:een, joten ei sinänsä ongelma :)

Toi äänijuttu voisi olla ihan kiva lisä, mutta se pitäisi ehdottomasti olla sellainen, jonka saa päälle ja pois, ja melkein niin että oletuksena on pois, jotta ihmisillä ei menisi hermo siihen  ;D. Ne sitten pitävät päällä, jotka tykkäävät.

weatherc

Käyrä..
Siinäpä se kysymys onkin. Mulla oli juuri ideana se crosshair siihen koska kun paljon erityyppisiä iskuja (PCI-tutkan osalta) niin voi olla vaikeaa napata se oikea sieltä, crosshairilla (eli tooltipissä kaikki kyseisen ajankohdan datat) saisi kaikki selkeästi listattua ja pystyisi selailemaan sivusunnassa hiiren kanssa ajan mukaan eikä tarvis koittaa sihdata.
Flotin tooltipithän NSD:ssä ovat ihan avuttomia kun ei ole aikakaan mainittuna ;)

Äänet...
Juu, on/off-naimiska olisi ehdoton siinä ja off oletuksena ;D

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - maanantai, 16.01.2012, 01:10
Siinäpä se kysymys onkin. Mulla oli juuri ideana se crosshair siihen koska kun paljon erityyppisiä iskuja (PCI-tutkan osalta) niin voi olla vaikeaa napata se oikea sieltä

Toi on kyllä totta. Näin talvella sitä ei vaan muistakkaan kuinka paljon siellä käyrässä on sitä dataa kunnon myrskyjen aikaan, nyt kun on vain muutama hassu isku siellä täällä  ;D
Aika olisi kyllä hyvä lisä siihen käyrään ja olisi myöskin kiva jos noiden PCI-tutkien eri salamatyypit näkyisi myös siinä tooltipissa, jos ne vaan saa sinne. Ja myöskin kunkin salamatyypin lukumäärä luonnollisesti :)

weatherc

LainaaNäin talvella sitä ei vaan muistakkaan kuinka paljon siellä käyrässä on sitä dataa kunnon myrskyjen aikaan, nyt kun on vain muutama hassu isku siellä täällä
Totta, sen "hyvyys" ei näkyisi niin hyvin näin talvella mutta kesällä sitäkin paremmin :)
Pitää koittaa kyhäistä kasaan se käppyrä jossain vaiheessa jotta nähdään miltä näyttää.

Pikku huomiona että NSD:n päivityksen "deadline" on sanotaanko huhtikuun loppu, eli tarkoituksella otin sen kehiin ajoissa  :)  ;D

weatherc

Pientä päivitystä edistymisestä :)

- Käyrä vaihdettu Highchartsiin
- Uudet selailtavat solutaulukot (eli jakaa ne sivuihin kun yli 10 solua)
- Sivun uudelleenlataus namiskasta ;)
- Äänet :P (toimii muttei vielä valmis)

Ja juu, betasivua pukkaa kunhan päästään niin pitkälle  ;D