Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Talvi 2011-2012

Aloittaja J.Jäntti, torstai, 01.12.2011, 14:33

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jussa

Tännekkin eilinen sadealue tiputteli lunta. Tosin melko vaihtelevasti, paikoin kuuluu olevan jo 25cm. En ole nyt aseman tykönä, niin en pääse lumimäärää päivittämään, olettaisin sinne tulleen vajaat 10cm.

angle

Heh heh. Aamulla kun olin avannut silmät, ja sitten tekstitv:n, jossa luki että ensilumi satanut eteläänkin. Avasin sitten kaihtimet, mutta piha oli edelleen vihreänä. Kai se lumi on edelleen  tänäkin talvena. ;D

Snowi

Täällä on jo oikein valkoinen maa :). Tänään satoi reilun sentin verran lisää lunta eikä lumensyvyys ole tippunut yhtään eilisestä, joten tällä hetkellä lunta on noin 3 senttiä.

systeemi

Elisen päivän aikana + vanhat lumet niin joku 7cm. Tänään hain sukset varastosta ja huomenna hiihtämään. Paikallinen kunto latu oli jo oikeasti hiihto kunnossa.
Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi

Naruskan Ukka Matinpoika

Ukka toi keskelle Suomea anopille tänne Petäjävedelle viime yönä viitisen senttiä lunta. Eipä sitä ennestään ollutkaan.

Mummu on opetellut päivittämään lumimittaria Naruskalla ja onnistunutkin siinä lumentulon tahtiin.

Valkoinen Joulu olisi kaikille poikaa... ;)

www.naruska.com

Snowi

Loppui sitten eilen yöllä paristot lisälähettimestä, mutta onneksi kuuluvuus suoraan konsolilta ISS:lle onnistuu myöskin, tosin lumikuurojen kanssa saattaa yhteys välillä kadota. Toivotaan maltillisia lumikuuroja  :)

Snowi

Tänään lauhtui keli sen verran sopivasti, että lumi pääsi sulamaan ja siitä tuli tavallaan hyvin pitävää märkää lunta :). Tämän takia pääsin vihdoinkin vaihtaa ton lisälähettimen pariston ja nyt toimii taas hienosti. Ei ollenkaan liian aikaisin, sillä konsoli menetti suoran yhteyden ISS:aan, enkä saanut yhteyttä toimimaan enää suoraan.

weatherc

No niin, nyt sitä sitten tulee  ;D

Syvyyttä 7 cm oli tuossa äsken ja lisää tulee kuvassa näkyvällä tavalla (siellä pitäisi olla motarin tunneliaukko siinä kuvassa (paikka 6km täältä) ;D)

Jussa

Näyttää sula meri aika hyvin ruokkivan sateita :) Täällä ei ollut tullunna kuin 5cm, tai entistä oli vähäsen, joten ei paljoa lumimäärä ole karttunut.

Harmaata on ja pikkupakkasta, ennusteetkin näyttää samanlaista ensiviikolle asti jolloin on taas vaarana koko maahan vesikelit :(

systeemi

On taas mielenkiintoinen keli vettä ja lunta sataa. lämmintä 0.8 astetta. Tämmöinenkö tulee koko talvesta??

Lumisadetta luvannut moneksi päiväksi saa nähdä tuleeko vetenä vaiko lumena.
Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi