Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Pari päivää tyyntä ja pilvistä

Aloittaja weatherc, torstai, 15.09.2011, 16:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Perttelissä on parin päivän ajan tyyntä ja pilvistä johtuen tuulikepin maalauksesta ja siirrosta ;D

weatherc

Keppi maalattu ja kuivunutkin jo (pari kerrosta venelakkaa) ja vermeet on siinä takaisinkin mutta keppiä ei ole asennettu koska palikat siihen majailee jossain, aah niin tehokkaan, Itellan lajittelussa. Keppi nojaa tällä hetkellä parvekkeen kaidetta vasten joten pientä tuulenvirettä saattaa esiintyä.

weatherc

Nyt ei ole enää tyyntä eikä pilvistä sillä sain aseman siirrettyä uuteen paikkaan tänään (= lähestulkoom sama mitä viime talvena mutta tukevammalla kiinnityksellä) ;D
Kiinnitykseen käytin sateliittilautaseen tarkoitettua L-muotosta seinäkiinnitystä + 2 parveketolppakiinnitystä kepakkoa varten  ;D

Nyt pitäisi myös tuuliluvut parantua jotka olleet aika avuttomia kesän ajan mutta joka sai olla kunnes ukkoskausi loppui.

Toisaalta nyt on kamera offline kuten edelleen myös tutka. Kamera koska tein täyssiirron tavaroille ja reititin siirtyi myös.
Kamera siirtynee huomenna jollei sada. Tutka kaipaa vain piuhan vetoa.

Tein pienen jekun ja polkasin käyntiin vanhan läppärin xp:n kera jonka laiton sinne koppiin josta piuhat tulee sisään, siinä toistaiseksi vain VVP, sen avulla siirrän aseman datat tälle pääpurkille verkkoa pitkin. Siihen tulee vielä 1-wire ja ehkä kameran kuvaa varten wamppi. Ihan toimiva otus se on vaan vähän pieni ja akkukin kestää jokusen hetkosen. :)