Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

23.6.2011

Aloittaja angle, keskiviikko, 22.06.2011, 17:58

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Huomiseksi taitaa tulla myrsky tänne etelään. Kovia tuulia luvassa.

http://yle.fi/uutiset/saa/2011/06/myrskypuuskat_puhaltavat_ennen_juhannusta_2680872.html?origin=rss

Täällä on jo tänään tuullut kovasti. Kovimmat puuskat on ollu 9 m/s joka on ihan lähellä huippuja aseman historian aikana.

weatherc

Estofex polkaissut 1 tason avroituksen Lounais-Suomeen.
Pääsyynä tornado-riski. :o

miihkali

Pitäkää juhannuksena hatuista kiinni! Kainuussa varmaan opetellaan uimaan nyt vielä kuivalla maalla.  ;D

weatherc

Nyt puhuu Testbedin tutka sellaista palturia että oksat pois.  :o
Täällä satanut vettä tunnin verran aika tasaiseen tahtiin ja se väittäisi että täällä olsi poutaa eikä edes mitään sadealuetta lähimainkaan,  kuustako se 1+ mm sadetta viimeisen tunnin on tullut vaakatasossa?

keli noin muuten varsin syskyinen etten sanoisi, 12.8 astetta ja tuulee ihan mukavasti, oma mittari tosin väittää että olisi aika tyyntä mutta johtunee tuulen suunnasta joka ei näköjään osu siihen maastolosuhteista johtuen.

J.Jäntti

Keli oli Lohjan Gruotilassa sellainen, että kattopellit rytisivät ja pihan yhdestä puusta oli lähtenyt huomattava määrä täysin tuoreita lehtiä, mahdollisesti jokin puuska oli tempaissut sitä puutä vähän kovempaa.
Vedentulo oli myös huomattavaa, mutta alkoi iltaa myöten vähentymään. Kovimmat tuulet saapuivat noin kello 20 aikaan, mutta tuuli heikkeni myös melko nopeasti.

Vaikka kuuluimme ESTOFEX:n mukaan 1-varoitusvyöhykkeeseen ja 15% salamointivyöhykkeeseen, ukkosta ei alueella havaittu lainkaan.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------

Snowi

Ei tämä myrsky kyllä ollut läheskään niin paha mitä varoitukset ja ennakkotiedot antoivat ymmärtää. FMI:kin antoi harvinaisen oranssin varoituksen sisämaan tuulista. Kyllä sitä tuulta oli, mutta ei päästy vielä lähellekään esim. moniin talvimyrskyihin mitä on vuoden sisällä ollut. Voi tietenkin olla, että ne kovimmat tuulet olivat vain aika rajatulla alueella ja muut alueet saivat sellaista vähän reilumpaa tuulta  :)

Sanni

Minä täällä,Sanni :D koetan saada viestiä lähetettyä päheestä ZTE-kapulasta enkä ole ihan varma miksi sivu on tällainen. Hah. Enivei. Huomiselle olisi ainakin säätiedotuksen mukaan ukkosta luvassa etelään. Jussia kaikille!

miihkali

Kainuussa ei näin juhannuksena tunnu ukkostavan kuin naapurin vaimo. Ei tarvitse edes ukkostutkan apua muorin salamoidessa siellä sun täällä. Taitaa olla mahdoton matalapaine?  ::)

Sanni

Tuusulassa salamoi naapurin pimeetä äijää ruokottomasti kiroava,laajasydäminen isoäitini. Melkonen mamma kyseessä vaikka huolehtivampaa ja sydämellisempää kahdeksankymppistä saa hakea :)