NSDisplay II päivitetty

Aloittaja weatherc, tiistai, 05.04.2011, 15:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Geolokaatio-idea:

Kävijä voisi kertoa NSD:lle omat koordinaatit ja se käyttäisi "Sinuun"-etäisyydessä ja jollei ole naputettuna sitä ei näytettäis (vai näyttäiskö silloin tuon arvion mikä nyt?)  ;D

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - perjantai, 03.06.2011, 19:31
Geolokaatio-idea:

Kävijä voisi kertoa NSD:lle omat koordinaatit ja se käyttäisi "Sinuun"-etäisyydessä ja jollei ole naputettuna sitä ei näytettäis (vai näyttäiskö silloin tuon arvion mikä nyt?)  ;D

En usko että kovin moni käyttäjä jaksaisi käydä katsomassa jostakin paikasta mitkä ne oikeat koordinaatit omalle paikalle oikein on, joten silloin tuo ominaisuus jäisi todennäköisesti käyttämättä.

Tässä on muuten tämä 1.6.2011 päivän Vuokatin ukkostutkan NSOldStorms.txt tiedosto  :). http://www.klaukkala-saa.fi/NSOldStorms.txt
Eli jos noille menneille soluille saisi sellaiset muutokset, että näkyisi vaikka vain 10 viimeisintä solua ja ylimpänä on se uusin solu. Vielä vanhempia soluja voisi sitten rullata esiin. Tuo "liukuri" voisi tosiaan olla tohon NSD:n tyyliin sopiva, eikä tuollainen perinteinen harmaa  ;D

weatherc

LainaaMietinkin että onhan niitä pakko olla, hyvä esimerkki ton tapaisesti ui:sta on tuo jquery-ui
Tuossa olisi yksi:
http://www.simonbattersby.com/demos/vertical_scrollbar_demo_6_multiple.htm
Sen infosivu tuossa:
http://www.simonbattersby.com/blog/vertical-scrollbar-using-jquery-ui-slider/

;D ;D

Snowi

Toi voisi itseasiassa olla loistava vaihtoehto jos noita värejä saisi vähän tummemmaksi ja siten paremmin NSD:een sopivaksi, siinä kun on aika tumma tyyli  ;D

Myös tässä olisi mielestäni yksi aika hyvä vaihtoehto NSD:n tyyliin sopivaksi: http://www.aplweb.co.uk/blog/js/scrollbars-v2/  :)

weatherc

LainaaMyös tässä olisi mielestäni yksi aika hyvä vaihtoehto NSD:n tyyliin sopivaksi: http://www.aplweb.co.uk/blog/js/scrollbars-v2/

Ei ollenkaan pöllömpi ;D

Snowi

Onko teillä kenelläkään muulla jumittanut ja kaatunut tuo uusin NSlog? Mulla on mennyt NSlog jumiin eri tutkissa yhteensä varmaan jo 5 kertaa. Viimeisin tapahtui äsken Klaukkalan tutkalle ja sitä edellinen vajaa viikko sitten Taipalsaaren tutkalle.

Tuo on erittäin rasittava ongelma, sillä silloin koko tutkakuva jää päivittymättä, kuten myös kaikki käyrät. Myös salamatilastot jäävät heti jälkeen, tosin itse nexstormissa ne näkyy oikein, eikä siten vaikuta noihin Discharge-tilastoihin. Jumiutuminen pitää myös korjata käsin, sammuttamalla NSlog ja käynnistämällä se uudestaan. Tämän takia tutkia ei voi jättää pitkäksi aikaa valvomatta, varsinkaan tälläisenä ukkospäivänä. Muuten saattaa pahimmassa tapauksessa olla jokin ukkostutka jumissa koko päivänkin.

teutari

Lainaus käyttäjältä: Snowi - lauantai, 09.07.2011, 20:11
Onko teillä kenelläkään muulla jumittanut ja kaatunut tuo uusin NSlog?

1.4 käytössä eikä ole ollut mitään ongelmia ja tuntuis toimivan paremmin mitä nuo edelliset versiot.

Snowi

Ai sieltä on tullut taas uusi versio, pitäneekin päivittää kaikki tutkat tohon versioon. Tosin vähän epäilen ratkaiseeko se ongelmaa, mutta on siinä ainakin tuo yksi pieni uudistus.

Lähetin juuri äsken mailia Jimille asiasta, joten pitää katsoa mitä hän vastaa. Minulla tämä ongelma on tullut esille ainakin kolmessa eri tutkassa, eli yksittäisestä koneesta se ei voi johtua. Tosin muistaakseni aina kun NSLog on kaatunut, on aktiviteettia ollut paljon normaalia enemmän, voisiko NSLog yksinkertaisesti mennä jumiin tämän takia?

weatherc

LainaaTosin muistaakseni aina kun NSLog on kaatunut, on aktiviteettia ollut paljon normaalia enemmän, voisiko NSLog yksinkertaisesti mennä jumiin tämän takia?
Tässä on todennäköisin syy siihen.
Syy on yksinkertaisesti että suurella aktiviteetillä NSLog (ja Windows/NexStorm) ovat kiireisiä/stressaantuneita ;)

weatherc

NSDII:seen päivitys. Tämä suositellaan varsinkin tutkille jolla kovaa liikennettä.

NSDII päivittää kartan ja käyrät kerran minuutissa tarkistamalla NSReatinessä minuutin numeron. Tämä tarkoittaa sitä että kaikki vierailijat lataavat tuoreet filut lähes samanaikasesti. Dedillä tämä on näkynyt siten että kerran minuutissa on liikenne pompsahtanut jop yli 60 Mbit/s kun samaan aikaan siinä välissä ollut 10-20 Mbit/s.

Ratkaisu tähän on että ripotellaan milloin kartat ja kumpaanukset päivittyvät ympäri minuuttia riippuen milloin vierailija on saapunut :)

Elikkäs:
nsdisplay.js on filu johon muutokset, 3 kpl:

rivi noin 14 löytyy tämä:
var nextmin = 0;
sen jälkeen lisää:
var d = new Date();
   var ar = d.getSeconds();
   var of = timeout/2;
   var sa = ar - of;
   var sb = ar + of;
   if(sa < 0) { sa = 60 - (of - ar);}
   if(sb > 59) {var sbb = 60 - ar; sb = of - sbb;}


rivi noin 40 löytyy tämä:
var ca = ns[0]+ns[1]+ns[2]+ns[3]+ns[4];
sen jälkeen lisää
var da = new Date();
         var aa = da.getSeconds();


rivi noin 144 löytyy tämä:
if (thismin*1 != nextmin*1) {
muuta se että näyttää tältä:
// if (thismin*1 != nextmin*1) {
        if(aa > sa && aa < sb || nextmin == 0) {


NSD:hen on tulossa jossain vaiheessa päivitys jossa yhdistän LD ja PCI-versioiden filut sekä myöskin että solutaulukot (a) näyttävät uusiman solun ensin sekä (b) scrolli niin että näkyy vain 10 solua ettei tule jättimäistä listaa kun paljon soluja.