NSDisplay II päivitetty

Aloittaja weatherc, tiistai, 05.04.2011, 15:24

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

Snowi

Mitäköhän nyt on tapahtunut kun Vuokatin ukkostutkassa on solu jämähtänyt ruutuun, vaikka sen olisi pitänyt lähteä jo aikoja sitten. Itse Nexstormissa tätä solua ei enää ole, mutta ilmeisesti NSLog ei jotenkin jumittanut sen paikoilleen. Onko tälläistä ongelmaa ennen esiintynyt?  :)

TRAC release timet oli molemmissa 8 minuuttia. Aikaisemmin käytin 6 minuutin säätöä, mutta kun aloin tutkimaan Vuokatin tutkan pari päiväistä myräkkää ja sitä miksi se heitti lopussa iskut Pohjois-Lappiin, niin syynä oli se, että Nexstorm "irroitti" solusta liian aikaisin, jolloin tutka meni aivan sekaisin. Tätä kannattaakin seurata tarkkaan, sillä tuohon ei mikään kalibrointi auta, vaan ongelmana on nimenomaan tuo release time, eli se kannattaa pitää niin korkealla, että solut ei irtoile myräkän hiljaisena aikana.

Mutta nyt tuo solu on siis jämähtänyt NSLogissa kiinni. Mitään syytä en tohon oikein löytänyt. Minkäs filun nollaus auttaisi poistamaan solun? Ainakin NSStorms.txs filu on täysin tyhjä.

weatherc

Hmm..Näyttää siltä että NSStorms.txt ei ole tyhjä dedillä vaan siellä se luuraa edelleenkin se solu ;)
Kysymys onkin että miksei se päivitä sitä vaikka pitäisi...

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - maanantai, 30.05.2011, 17:36
Hmm..Näyttää siltä että NSStorms.txt ei ole tyhjä dedillä vaan siellä se luuraa edelleenkin se solu ;)
Kysymys onkin että miksei se päivitä sitä vaikka pitäisi...

Niinpä tietenkin, miten olin kattovinaan että se oli tyhjä myös dedillä  :). Pieniä bugeja tuossa NSLogissa tuntuisi olevan, nyt kun on ollut muutama tälläinen vähän erikoisempi tapaus.

weatherc

LainaaNiinpä tietenkin, miten olin kattovinaan että se oli tyhjä myös dedillä  Hymyilee. Pieniä bugeja tuossa NSLogissa tuntuisi olevan, nyt kun on ollut muutama tälläinen vähän erikoisempi tapaus.

Pistäppä Jimille postia noista.

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - maanantai, 30.05.2011, 18:10
Pistäppä Jimille postia noista.

Juu pitää pistää.

Toinen vaihtoehto on tietenkin upata filut jollain toisella ohjelmalla, sillä nämä molemmat ongelmat johtuivat siitä, että NSLog ei upannut filuja ollenkaan. Tai itseasiassa tuossa Klaukkalan tutkan tapauksessa, jossa iskut hävisit kartalta, taisi olla ongelmana myös se, että NSLog ei päivittänyt niitä muutamaa filua edes sääkoneelle.

Snowi

Pystyikö tosta config-filusta muuttamaan sitä, että mikä on maksimizoomitaso, jolle automaaginen systeemi zoomaa  :)? Nimittäin tuo 50km on ehkä vähän liian lähellä, joten haluaisin sen olevan 100km. Ne jotka haluavat käyttää 50km tasoa, voivat sitä kuitenkin käyttää. Vai pitääkö tällöin koko 50km zoomitaso poistaa?

weatherc

Ei taida muuten olla...Pitää laittaa Jimille postia asiasta...

Olen nyt kun pikkasen enemmän traffiikkia seurannut Apachcen server-statuksen kautta miten ja kuin usein NSD:n filut häiritsee Apachea (mitä siis yritetään mahdollisimman paljon välttää) ja tällä hetkellä suurin pommittaja on NSJson.php, siihen tulee fiksaus kunhan saan tarkistettua sen (pitäisi olla ihan helppo).

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - keskiviikko, 01.06.2011, 14:15
Ei taida muuten olla...Pitää laittaa Jimille postia asiasta...

Tuo olisi tosiaan ihan hyvä lisäys, niib voisi kuitenkin pitää esim. 50km tason, mutta automaatti zoomaa maksimissaan vaikka 100km tasolle.

Tuli muuten sellainenkin mieleen, että tällä hetkellä Vuokatin ukkostutkalla on aikamoinen läjä noita menneitä soluja, että tolla taulukolla voisi olla joku maksimikorkeus, jonka jälkeen pitäisi rullata alemmas, jos haluaa nähdä vielä vanhempia soluja. Toi on nimittäin aikamoinen pötkö tällä hetkellä  :). Tosin se perinteinen liukujutska siellä oikealla puolella ei ole kovin kauniin näköinen, harmaa kun on, joten onkohan niihin kehitetty jotain vähän tuunatumpia vaihtoehtoja?  ;D.

weatherc

LainaaTuli muuten sellainenkin mieleen, että tällä hetkellä Vuokatin ukkostutkalla on aikamoinen läjä noita menneitä soluja, että tolla taulukolla voisi olla joku maksimikorkeus, jonka jälkeen pitäisi rullata alemmas, jos haluaa nähdä vielä vanhempia soluja. Toi on nimittäin aikamoinen pötkö tällä hetkellä  Hymyilee. Tosin se perinteinen liukujutska siellä oikealla puolella ei ole kovin kauniin näköinen, harmaa kun on, joten onkohan niihin kehitetty jotain vähän tuunatumpia vaihtoehtoja?

Hmm...Onhan niitä kaiken maailman sivutus-hässäköitä ;D
Toinen ongelma tuossa on se että se näyttää aamun ensimmäiset ensin. Ota muuten talteen tuo Vuokatin NSOLdStroms.txt sitä kaivataan täällä vielä kun tuota ruuvaillaan :)

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - keskiviikko, 01.06.2011, 21:00
Hmm...Onhan niitä kaiken maailman sivutus-hässäköitä ;D

Mietinkin että onhan niitä pakko olla, hyvä esimerkki ton tapaisesti ui:sta on tuo jquery-ui  :)

LainaaToinen ongelma tuossa on se että se näyttää aamun ensimmäiset ensin. Ota muuten talteen tuo Vuokatin NSOLdStroms.txt sitä kaivataan täällä vielä kun tuota ruuvaillaan :)

Tuo on tosiaan toinen ongelma, sillä yleensä ne tuoreimmat on ne, jotka eniten kiinnostaa ja nyt joutuu jonkun verran rullaamaan jos niitä haluaa katsoa. Joku 10 uusinta solua voisi näkyä valmiina ja muut tulisi sitten rullaten näkyviin. Varsinkin nuo "Erittäin Voimakas" solut vie tuplasti enemmän tilaa, koska joutuu rivittymään kahdelle riville.
Otin ton OLDStorms.txt talteen, voin sen lähettää päivän päätteeksi sulle  :)