Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Yhteys dedille katkesi

Aloittaja weatherc, tiistai, 07.12.2010, 13:03

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Katsotaan jos saisin tuon kiukkuilevan Perl-moduulin rpm:än downgraderaattua manuaalisesti (on eri versionumero kun muissa ja siksi se failaa), Googlella löytyi jotain ohjeita siihen. Joten toivoa on...
Jos se onnistuu tulee rebootti joka tapauksessa, haluan tietää että se toimii ok.

Tuoreet backupit tehty nyt aamulla kaiken varalta. ;)

weatherc

Toivoa on että uudelleenasennus perutaan :)

rebootti parin minuutin sisään...

weatherc

Moduulin downgrade ja rebootti onnistui, eikä Pleskikään hajonnut ja FTP:kin toimii joten uudelleenasennus peruttu ainakin toistaiseksi  ;D

Keinoa jota käytin downgradeen oli manuaali force jossa kyseisen moduulin paketti kylmästi poistettiin (tätä ei välttämättä mitenkään suositella) ja samainen moduuli asennetiin uudelleen onnistuneesti.
Tämän jälkeen ajoin normaali updaten joka asensi noin 40 päivitystä onnistuneesti ja rebootti sinetöimään koko hienouden :)

Mutta seurataan tilannetta ja jos FTP edelleen alkaa tökkimään niin ilmoa tulemaan.

Lohdutukseksi, näytti olevan muillakin ihan samaisia ongelmia samaisen moduulin kanssa kun Googlea kiusasin ;)
Se mikä sen ei-sopivan moduuli-version in asentanut jäänee mysteeriksi...

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - keskiviikko, 08.12.2010, 08:21
Mitä eniten potuttaa tääsä kohtaa on se että sitä rikkinäistä Perl-moduulia ei saa poistettua/uudelleenasenettua ilman että se poistaa myös mm. Pleskin joka taas hajoittaisi kaikki web-ohjelmat kuten php:n, apachen, myslin jne. ne kun ovat sisäänrakennettuja noissa paneeleissa, mikä jos multa kysyy on täysin typerää. Sen korjaaminen veisi varmaan aikaa jokusen toven ja lopputuloksesta ei olisi mitään takeita.

Jos se sekoittaa samalla apachet sun muut, niin silloin antaisin asian nyt olla ja katsoa tuleeko tulevaisuudessa samanlaisia katkoksia lisää.

weatherc

LainaaJos se sekoittaa samalla apachet sun muut, niin silloin antaisin asian nyt olla ja katsoa tuleeko tulevaisuudessa samanlaisia katkoksia lisää.

Sain sen moduulin downgradeerattua kuten edellisessä postauksessa kirjoitin joten sitä yhteensopivuusongelmaa ei enää ole  ;D
Siinä tosin käytin Googlella löytyneen keinon jossa sen moduulin rpm-paketti kylmästi poistettiin ja sitten asennettiin moduuli uudestaan normaalisti yum-asennusohjelmalla. Tämän jälkeen asensin olemassa olleet normaalit päivitykset ja reboottasin purkin. Bootti sujui täysin ok ja normaalin nopeasti ja purkki on vaikuttanut normaalin pirteältä tämän jälkeen.
Joten ainakin se ongelma on nyt ratkaistu :)

Se auttoiko tuo noihin FTP-pätkimisiin jäänee nähtäväksi mutta se oli ensimmäisenä vastaan tuleva "ongelma" kun yritin etsiä eilen. Yum-ohjelma on siitä kätevä että se etsii ensin halutut ohjelmat/updatet ja tekee nuo yhteensopivuustestit ja sitten jos ongelmia ei havaittu se vasta kysyy että "haluatko asentaa nämä?", tässä kohtaa voi sitten vastata joko kyllä tai ei. Jos vastaa ei, mitään ei asenneta. :)

Tällä haavaa ei mitään tämän radikaalisempaa tarvitse tehdä, onneksi, mutta seurataan tilannetta että ilmeneekö noita ongelmia uudelleen :)

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - keskiviikko, 08.12.2010, 15:54
LainaaJos se sekoittaa samalla apachet sun muut, niin silloin antaisin asian nyt olla ja katsoa tuleeko tulevaisuudessa samanlaisia katkoksia lisää.

Sain sen moduulin downgradeerattua kuten edellisessä postauksessa kirjoitin joten sitä yhteensopivuusongelmaa ei enää ole  ;D

Ai katos täällä oli viestejä toisella sivullakin  ;D. Helposti jää nämä toisen sivun viestit näkemättä, jos uusin viesti on vielä edellisellä sivulla.

Mutta hyvä juttu että sait asian ratkaistua ja kaiken pitäisi taas toimia normaalisti.

weatherc

Pientä tökkimistä oli FTP:ssä vartin verran, oli asetus joka meni pieleen kun koitan saada ettei tuo FTP raapustais yli 1.5 Gigan kokoisia lokeja päivässä :o
Homma pelittää taas :)

weatherc

Korjaantus muuten myös tuo aikavöhyke-asetus date_default_timezone_set("Europe/Helsinki"); samalla kun tuon Perl-palikan korjasi ;D
Sillä ei ptäisi olla merkistystä käyttääkö "Europe/Helsinki" vai "EET", sama tulos pitäisi molemmista tulla  :)