Finland Weather Exchange aloitti

Aloittaja J.Jäntti, tiistai, 01.04.2008, 13:05

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 2 Vieraat katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

Finland Weather Exchangen sivut ovat nyt avoinna.
Järjestelmälle suoritettiin erilaisia konfiguraatiotöitä kello 03:30 saakka.

Sivut avautuivat varttitunnin myöhässä johtuen palvelimen suunnitellun asennuspaikan ahtaudesta ja palvelimen uudelleensijoituksesta.
Aamupäivän aikana havaittiin Foorumissa foorumityylien häviäminen, joka johtui paikallispalvelinroolin päälle jäämisestä, jonka seurauksena osa Foorumin toiminnoista osoitti FinWX:n domainin suuntaan ja osa paikalliseen palvelimen nimeen. Aluemoderaattorimme Hade havaitsi puutteen ja ilmoitti asiasta. Vika saatiin paikallistettua tietokannasta ja se korjattiin vastaamaan oikeita osoituksia. Sääasemat-sivuilta löytyi myös linkkivirhe, joka korjattiiin heti kun asia havaittiin.

Sääasema HELKan-1:sen salamatutka on toiminnassa, mutta sillä ei ole vielä karttapohjia rakennettuna. Karttapohjat rakennetaan tutkalle viikonlopun aikana ja niistä pyritään tekemään värilliset, vanhan mustavalkoisen sijaan. Salamatutkan karttapohjien lisäksi myös sisältöä on tulossa lisää.

Sivuston avautumisesta on nyt yli 12 tuntia. Järjestelmälle syötetään mittaustietoja sääasema LOHVir-1:ltä tasaisen viiden minuutin välein ja kaikki näyttää päällisin puolin olevan kunnossa. Jatkamme sivuston tarkkailua ja teemme mahdollisia lisäkorjauksia, sekä lisää sisältöä kuluvan viikon aikana.

Kannelmäki Weather Center, kiitos ja anteeksi. :)
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------