Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Yhteys VPS:lle katosi

Aloittaja weatherc, sunnuntai, 13.06.2010, 13:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Multa katosi yhteys VPS:lle totaalisesti tältä koneelta, niin FTP, SSH kuin Firefox ei löydä sitä, joten juuri nyt eivät sivut päivity.

Virtuozzon kautta kyllä pääsen käsiksi ja prosessilistasta näkyy että esim. teutarin FTP puskee ihan kiltisti joten vika on joko omassa yhteydessä tai SSP:ssä.

EDIT: W7:n Tracertin mukaan vika on Saksassa, pääsen he-core.de:hen täältä ennen timeoutteja...Oliskohan se HE:n routteri joka zippas?

weatherc

Tracertin mukaan näyttää siltä että jos "ulkomaille" mennään telian yhteydellä tyssää homma tuohon routteriin, mutta esim. Teutari joka käyttää DNA:ta niin pääsee läpi.
Tosin mulla ei ole Soneran nettiä vaan SSP (Finnet), mutta se näyttää käyttävän Telian yhteyttä tällä hetkellä ulkomaille. Kun kokeilin kännykällä (Sonera/Tele Finland) niin sama juttu, ei löydy sivuja.

HE:ta ei ole vielä tullut vastausta viestiini.


weatherc

Mulla ei edelleenkään minkäänlaista yhteyttä VPS:lle  >:(
Kummaliseksi tekee sen että pääsen kyllä Virtuozzon hallintapaneeliin (josta sitä voi mm. rebootata) joka sijaitsee eri urlissa/ip.ssä.

HE:ltä tuli vastaus että "eivät näe mitään ongelmia serverin kanssa", prkl, eihän se vika siinä olekkaan vaan jossain ennen sitä...

weatherc

24 tuntia mennyt eikä yhtään viisaammaksi tullut  >:(

Annan niille toiset 24 tuntia aikaa saada edes aikaseksi vastauksen jota ei ole kopiotu jostain "ready-to-use"-muitiosta, ovat nimittäin 2 kertaa kysellyt tracert-tietoja täältä sinne, ne kun liitin mukaan jo ensimmäisessä viestissä, sitten rupeaa tapahtumaan kummia....

weatherc

Dodiih.. Taas pelaa...Katkos noin 26 tuntia....


teutari

#5
Lainaus käyttäjältä: weatherc - maanantai, 14.06.2010, 16:34
Dodiih.. Taas pelaa...Katkos noin 26 tuntia....

Pitkä oli katkos. :o
Mikäs pkle siellä oikein tökki.?
Koikeilin kanssa tracerttia komentokehoitteesta ja tuolta Easynews.comin kautta niin molemmissa tulee mullakin pari aikakatkaisua?

10.   ???
11.   xe-X-X-X.cr-nashira.cgn4.he-
12.   ???   
13.   lvpsXX-XXX-XX-XX.dedicated.h

edit. nuo hymiöt 10. ja 12.  kohdilla on kolme kysymysmerkkiä peräkkäin, SMF-softa tyrkkäs ne siihen. :D

weatherc

#6
Vika oli palomuurissa joka vissiin sulki mut ulos :o ;D  ::)
Resetoivat sen asetukset ja taas johan alko pelaamaan. Täytyy mennä tutkimaan löytyiskö sieltä whitelist josta sais meidät "data-toimittajat" palomuurin ulkopuolelle.

Sinänsä se että tulee noita aikakatkaisuja ei kerro kovin paljoa koska traceroute-kyselyt saa palomuurista suljettua pois jos haluaa.

EDIT:
hep...hehhee...Tiedä sitten mikä noista turvallisuus-palikoista sen oli tehnyt mutta meikäläisen ip löytyi deny-listalta...se on nyt poistettu ja kaikkien wx-vps:än asemien ftp-login mukaiset ip:t on laitettu "allow trusted"-listalle kaiken varalta eli "luotetut tahot joilla aina pääsy"...  ;D


teutari

Oh. ;D
Piti laittaa sulle tuo vanha juttu joka pätee varmaan vieläkin kun vikaa etsii. ;)
http://www.exit109.com/~jeremy/news/providers/traceroute.html

weatherc

Juuh, ongelmahan vaan oli että mulla ei ollut mitään pääsyä vps:lle muuta kuin Virtuozzon kautta eikä sieltä mitään palomuuria pääse säätelemään, varsinkaan kun ssh-portti on vaihdettu (kuten kaikkien ohjeiden mukaan pitää) ja siten Virtuozzon omalla ssh:lla ei pääse sisään.

Nooh..hyvä vaan että palomuuri pitää.. ;D