Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Päivitykset lähes seis

Aloittaja weatherc, keskiviikko, 03.03.2010, 00:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

LainaaKummalla b22:lla sinulla alkoi tökkimään Install vai ZIPpillä?

Sekä että, normaalin asensin installina ja eilisen Hamiltonin erikoisversion sain zippinä. Sattuuks sulla olemaan tuo b21 tallella? voisin kokeilla silläkin, nyt ainakin b20 toimii (15000+ pakettia tullut).

weatherc

Jaahas, 240000 paketin jälkeen WD rupes tekemään taas suoraa vivaa (build 24). Build 20 taas kehissä jos se pääsis pidemmälle (=lue: voiko se olla niin vaikeaa saada ohjelma edes keräämään datat vakkaasti? Eihän tuota voi edes päiväksi jättää ykikseen kun ei koskaan tiedä milloin tilttaa)

Snowi

No jo on kumma juttu  :(
Mikä siinä on, että nämä sääohjelmat eivät toimi 100% varmasti. Kuten aikaisemmin on sanottu, se kuka keksisi sääohjelman, joka olisi vakaa ja jossa olisi kaikki tarvittavat toiminnot, saisi kaikki sääohjelmien käyttäjät käyttämään ohjelmaansa. Silloin tosin pitää olla mahdollisuus ladata vanhat tiedot muista ohjelmista, jotta ei menisi vuosien datat hukkaan.

weatherc

LainaaSilloin tosin pitää olla mahdollisuus ladata vanhat tiedot muista ohjelmista, jotta ei menisi vuosien datat hukkaan
Tuossa osuit totaalisesti naulan kantaan. Sehän näissä on vikana ettei pysty vaihtamaan ohjelmasta x ohjelmaan y ilman että teet pari sataa kuperkeikkaa ensin ja konvertoit datatiedostot joillain purkkakoodilla sopivaksi.

Ainut mikä taitaa edes etäisesti tukea neljännen osapuolen ohjelmaa on juuri WD, siinähän voi konvertoida aika liuta eri softien lokeja (Action -> Convert other softwares logs).
Esim Cumuluksessa ei ole mitään sen tapaistakaan. Mikäli WD:n lokit sais Cumukselle kerrottua jotenkin olisi Cumulus aika korkealla kokeilulistalla. Tosin siitä taas uupuu aika liuta tageja jota sivuilla on käytössä ja sen sellaista. Eikä se taida osata minkäänlaista raporttiakaan tehdä.

weatherc


weatherc

Tuli kokeiltua uusinta build 25:sta WD:ssä, ei toimi, jumitti muutaman sadan paketin jälkeen. Eli buildilla 20 mennään...

Sinänsä harmi jos niin käy että tuo b20 on viimeinen buildi mikä toimii edes suht luotettavasti...Varsinkin kun tuossa b25.ssa olisi aika mielenkiintoinen uusi toiminto, se tekee filun jossa kasa arvoja 1 rivi/pvä aina aseman alusta, todella näppärä jos haluais tekee esim käyriä. Kyseinen samanlainen filu löytyy Cumuluksesta, mutta kuten sanoin aikasemmin ei saa wd:n lokeja cumulukseen niin ei saa....

djmake

Tyydyn toteamaan, että ei todellakaan wd toimi. Suoran viivan saan vaikka viivottimella, siihen ei tarvitse ohjelmaa joka äärimmäisen sekavuuden lisäksi ei todellakaan osaa muuta, kuin sen suoran viivan piirron.

weatherc

Lainaus käyttäjältä: djmake - maanantai, 29.03.2010, 17:42
Tyydyn toteamaan, että ei todellakaan wd toimi. Suoran viivan saan vaikka viivottimella, siihen ei tarvitse ohjelmaa joka äärimmäisen sekavuuden lisäksi ei todellakaan osaa muuta, kuin sen suoran viivan piirron.

Sanoisin että vika on säädöissä eikä wd:ssä tuossa tapauksessa, onko esim. com-portti oikea?. Sen jälkeen kun otin 1-wiret pois wd:stä ja ajan sitä pelkästään VP2:n datalla niin on toiminut ilman ongelmia.

djmake

Lainaus käyttäjältä: weatherc - maanantai, 29.03.2010, 18:00
Sanoisin että vika on säädöissä eikä wd:ssä tuossa tapauksessa, onko esim. com-portti oikea?. Sen jälkeen kun otin 1-wiret pois wd:stä ja ajan sitä pelkästään VP2:n datalla niin on toiminut ilman ongelmia.

Valitsin tämän ketjun, juuri siksi, että oireet on tuossa jo aikaisemmin listattu.
Jos säädöissä, niin sitten muuttaa niitä itsestään. Aikoihin muutettu mitään ja ongelmat alkoivat buildista 2x. Saattaa päästä sata pakettia tai parituhatta ja sen jälkeen suoraa viivaa. 1-wireä ei kyseisessä koneessa ole.

Koko koneenhan tuo osaisi kyllä bootata, mutta joko ei osaa itseään käynnistää uudelleen tai sitten olen missannut kyseisen valinnan. En halua mitään 10 minsaa viimeisen datan vastaanotosta tehtyä boottia, mutta ohjelma joutaisi käynnistymään heti, kun dataa ei saada normaalisti.

weatherc

Jotain noissa build 2x:ssä on, koska mullakin toimis hyvin siihen asti, myös 1-wiren kera, koska silloin ne ongelmat mullakin alkoi. Tosinratkaisin omat tuolla Logtempillä 1-wireä varten. Mutta, jollei käynnistä WD:tä j a Logtemp:ä oikeassa järjestyksessä (eli Logtemp ensin) niin WD jotenkin lukitsee 1-wiret niin ettei Logtemp löydä niitä.
Jos multa kysytään niin ehkäpä nykyisessä WD:ssä alkaa olemaan liikaa purkkakoodia ja erilaisia toimitoja ja se on sotkemassa itseänsä omaan mahdottomuuteen, tiedä häntä. Toivottavasti Hamilton sais se uuden WD:n jossain vaiheessa valmiiksi.

Itse käytän näppärää ohjelmaa nimeltään StartWatch joka käynnistää nuo wx-softat, siinä myös maksullinen versio joka myös seuraa niitä (vaikka olen kyllä sitä mieltä että esim sääkeruusofta pitäisi osata se itsekkin), itse en tosin sitä käytä. En ole koskaan WD:n omaa reeboot-toimintoa käyttänyt.