Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Päivitykset lähes seis

Aloittaja weatherc, keskiviikko, 03.03.2010, 00:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Vihdoinkin hienoista edistystä!  ;D
Sain päähän idean kokeilla vielä niin että VVP puskee datan IP-osoiteeseen ip:xxxx, sekun osaa sitäkin, ja sitten wd:ssä comport-setupissa VP IP-välilehdessä sama asetus (tällä astuksella kun wd normaalisti lukee IP-loggeria ;)) ja violá, dataa tulee sisään testi-asennettuun 2:s wd:seen, 700 pakettia tullut ja jatkuu...

EDIT: Liian aikainen hurraus, stoppas.

weatherc

Nyt on luovutus hyvin lähellä...

Jos vaihtaa softaa vaatii sivu liikaa muutoksia että kovin mielekkäältä tuntuis, saatikka että esim. kaikki raportit ym. loppuu siihen paikkaan sekä että esimerkiksi Cumulus ei osaa puoltakaan niistä tageista mitä sivulla on käytössä saatikka että koko aseman tähän mennessä ollut historia joutuisi roskiin koska eihän näitten softien lokit osaa keskustella keskenäs...Cumuluksen webulosanti kun on lähinnä surkea jos vertaa wd:seen...
Eli käytännössä lähtis lähes kaikki oma data kävelemään sivuilta ja jäljelle jäisi lähinnä lainattua + tutka...

weatherc

Viimeinen yritys WD:n kanssa, suorasyötöllä ilman VVP:tä. Jos nyt tyssää lentää koko höskä roskiin.

Vähän aikaa fundeerattuani niin oli tulos että WD on se painavampi puoli kupista kun vertaili että mitä VVP:llä on syötetty (WeatherLink + WD) koska se kumminkin tekee aika paljon raportteja ym. sellaista. WL hoiti lähinnä vain noita pieniä käppyröitä + jonkunlaista tietokannanpoikasta mitä se nyt teki + että WD:llä pystyy ajamaan noita 1-wirukoita siinä sivussa niin ettei tarvi rakennella mitään omaa systeemiä niille.

WD:sta on tällä hetkellä sammutettu lähes kaikki mitä pystyy (no sepä ei ole paljoa), samoin kun lähes kaikki webcreation-nappulat ovat punaisella, jäljellä on clientraw + testtags ja oli siinä jotain muuta pientä + WU ja CWOP-feedit

Snowi

Niin sulla alkoi noi ongelmat sen jälkeen kun asensit win7:n?
Nimittäin minulla oli myös vähän samanlaisia ongelmia VVP:n kanssa ja sen takia kokeilinkin sitten toista ohjelmaa. Ei tämä VSPE:kaan toimi täydellisesti. WD toimii tuon kanssa ilman ongelmia, mutta WL katkeaa, eikä suostu toimimaan kuin muutamia minuutteja ennen kuin se menettää taas yhteyden VSPE:een.
Olen kokeillut myös suoraan ilman tuollaista jakajaa ja silloin WL toimii täydellisesti, ilman mitään ongelmia. Samoin myös WD.
Onko tässä win7:ssa sitten jotain, että nuo com-splitter ohjelmat ei toimi niin kuin pitäisi?

Sen takia toivoisinkin että Hamilton saisi nuo WD:n käyrät kuntoon, niin voisi sitten käyttää pelkästään yhtä ohjelmaa, eikä tuolla WL:lla tekisi sen jälkeen enää mitään.

weatherc

Alkoivat win7:lla juu mutta ei edes tuore XP auttanut asiaan vaan sama ongelma oli siinäkin.

Mulla tuli se mieleen ettei vaan joku M$:än suht lähiaikoina puskema päivitys olisi se syypää? Ongelma siinä on vaan että mikä niistä miljoonista. Esim äsken kun asensin XP + SP3 niin se puski heti sisään 65 päivitystä sen päälle. Kun mulla katkesi myös kun käytin ip-feediä, ei siis comporttia, tosin se kesti hivenen kauemmin katketa silloin, "peräti" 700 pakettia pääsi sisään.
wx-boksissa on nyt tuore xp sp3 (oli osaa sitä "viimeistä yritystä").

weatherc

Hamiltonilta tuli idea kokeilla vanhempaa versiota WD:stä ja tällä hetkellä on 10.37O Build 02 käytöössä VVP:n kanssa ja näyttää hyvältä, ainakin toistaiseksi (600 pakettia tullut). Nyt tarvis jostain löytää vahempi versio tuosta 10.37P-sarjasta tai viimeisiä 10.37O-sarjasta jolla voisi kokeilla...

teutari

Lainaus käyttäjältä: weatherc - sunnuntai, 07.03.2010, 16:24
Hamiltonilta tuli idea kokeilla vanhempaa versiota WD:stä ja tällä hetkellä on 10.37O Build 02 käytöössä VVP:n kanssa ja näyttää hyvältä, ainakin toistaiseksi (600 pakettia tullut). Nyt tarvis jostain löytää vahempi versio tuosta 10.37P-sarjasta tai viimeisiä 10.37O-sarjasta jolla voisi kokeilla...

Melkein kaikki WD:t pitäisi löytyä tuolta sääkoneen E:\ asemalta että mitäs laitetaan jakoon. ;D
Viimeisin tuosta O:ta löytyy 10.37O Build 24 ja mikäs noista 10.37P:stä?

weatherc

Jeps, hjuva tietää jos tarvii :)
Se on muuten puutos tuossa WD:n jakelussa ettei kattavaa "old version"-sivua löydy mistä vois hakea vanhemman version tarvittaessa. Just tällaisessa se olis todella kätevä, vois ottaa version kerrallaan ja kokeilla että missä kohtaa tyssää. Olis helpompi selitääkin Hamiltonille ongelma kun tietää että just tuon ja tuon version välissä katkeaa.

Tämän hetkinen katkos ei johdu uusista ongelmista vaan testailusta ;)

weatherc

Ei toiminut Hamiltonin erikoiversio b22:sta, mutta b20 toimii joten sillä mennään nyt kunnes Hamilton keksii jotain muuta. Vaikuttaa siis siltä että niitteen kahden buildin välissä on joku muutos joka tekee nuo stopit. Erikois-b22 pääsi 330 pakettiin, kokeilin sitä kaksi kertaa ja molemmilla se stoppas lähes prikulleen samalla pakettiluvulla.

Täytyy kyllä sanoa että siinä on Hamilton onnistunut WD:ssä kun pystyy vaihtamaan versiota noin vaan niin ylöspäin kun myös alaspäin.

Pikkasen aiheen vierestä mutta Relkolta tuli postia kokeilla StrikeLinkiä + GPS:ä 64bittisessä ja niilläkin on pientä probleemaa siinä, SL ei saa ulos GPS:n luvut 64bittisessä. Tuli pari painokelvotonata sanaa vatsaukseksi kun kerroin ettei tule lukemia ;)

teutari

Ihan mielenkiinnosta tuohon b22:seen että toimiiko se mulla niin päivitin b21---> b22 ZIPillä.
Nyt on tullut yli 1300 pakettia eikä mitään häslinkiä tunnu vielä ainakaan olevan ja jos tulee niin sitten palataan takas tuohon b21:seen kun se on ainakin toiminut hyvin.

Kummalla b22:lla sinulla alkoi tökkimään Install vai ZIPpillä?