Palvelimessa toimintahäiriöitä

Aloittaja J.Jäntti, maanantai, 10.12.2007, 12:10

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

Vanha uskollinen palvelimemme osoittaa merkkejä halustaan siirtyä eläkkeelle.

Huomasimme rutiinitesteissämme, että palvelin ei enää kykene selviytymään kompuroimatta automaattisesti päivittyvien sivujen näyttämisestä. Tämä häiriö on nähtävissä mm. "Säätila Kannelmäessä"-sivulla parhaiten, jossa sivun kaikki kolme IFRAME-elementtiä; mittaukset, sääkamera ja salamatutkan kartta; päivittyvät normaalisti minuutin välein. Ajoittain käy kuitenkin niin, että sivun päivityksen tapahtuessa sivua ei yhtäkkiä voidakaan näyttää ja syyksi annetaan se, että palvelin vastaa pyyntöihin liian hitaasti. Kyseinen ilmiö on täysin satunnainen ja koskee milloin mitäkin sivun IFRAME-elementtiä.

Toinen näkyvä häiriö on salamatutkan karttakuva, jonka alaosasta puuttuu ajoittain suunnilleen kuudesosa. Tämä vika on tuorein havainnoitu häiriö palvelimessa ja syy on toistaiseksi tuntematon. Muitakin toiminnallisia häiriöitäkin on, mutta ne keskittyvät lähinnä sisäverkkomme palveluihin.

Palvelin on palvellut häiriöittä vuodesta 2003. Häiriöiden vuoksi tämän palvelimen siirtoa "eläkkeelle" nopeutetaan ja uuden palvelimen rakennus aloitetaan mahdollisimman nopeasti. Se myös otetaan mahdollisimman nopeasti käyttöön. Asiasta ilmoitetaan tässä viestiketjussa, kun tilanne etenee.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------