Lämötilasuojan valkaisu

Aloittaja weatherc, perjantai, 10.06.2016, 11:45

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Olen tuossa ihmetellyt lämpötila-arvojen hyppelyjä auringon mukaan, käytössä Daviksen passive systeemi johon lisätty 1 muovilautuanen jossa tuuletin. Syy alkoi ehkä selvimään kun se oli palasina kuistilla ja pystyi vertailemaan noita lautasia lähemmin, nimittäin Daviksen lautaset eivät ole näin 10 vuoden jälkeen ihan valkoiset enää vaan tuo liälautanen oli huomattavasti valkoisempi ja Daviksen lautaset hitusen kellertävät.

Ideoita että millä nuo sais valkaistua?  Raakaa klooria kehiin? ;D

SääSami

Maalaa valkoisella spraymaalilla päälle. Pysyy kyllä.

uskela

kokeile levän/homeen pesuainetta.
Sääasema Hämeenkyrö, uskela
http://koti.mbnet.fi/vp2

khyron


Leka


Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

weatherc

Päädyin lopulta valkoiseen maaliin joka löytyi varastosta.
Auttoi ehkä vähäsen, ero FMI-lukemiin tippui 4:stä asteesta 2:een asteeseen. Tällä hetkellä antavat lähellä olevat FMI-asemat 20.1 ja 20.4 astetta kun oma kertoilee 22.4 astetta.

Tiedän ettei tuo nykyinen paikka ole ihan optimaalinen, reilussa 4 metrissä tolpan nokassa, tolppa kiinni kuistin katon reunassa, mutta tuo teleskooppimasto on ainut paikka josta saan edes kohtalaiset tuulilukemat. Ja tuo pirun Davis kun on langallinen niin ei paljoa mahdollisuuksia ole. No ei se Daviksen semi-langatonkaan paljoa auttais tuohon ongelmaan vaan ne pitäisi olla täysin langattomat niin että saisi tuulet ja lämpötilat eri puolelle taloa...