FinWX Foorumi

Sääasemalaitteet => Hobby Boards => 1-wire -anturit ja -mittalaitteet => Aiheen aloitti: weatherc - maanantai, 02.02.2009, 20:58

Otsikko: 1-wiret Nordic Weathershopista
Kirjoitti: weatherc - maanantai, 02.02.2009, 20:58
Nyt löytyy koko liuta 1-wire-härpäkettä NWS putiikista, tuolla (http://www.nordicweathershop.eu/index.php?main_page=index&cPath=23)  ;D Pientä hienosäätöä kaipaa vielä mutta tuotteet ovat listattu.

Tuun myös vielä lisäämään jonkinlaisen pika-oppaan mitä tarvitaan jotta saa verkon kytkettyä koneeseen ja miten saada tiedot nettiin yms.

Pikku huomautus: 1-wire:ten hinnat tulevat olemaan herkkiä valuuttakurssivaihteluille joten hinnat voivat muuttua aika lyhyelläkin aikahaarukalla niin ylös- kuin alaspäinkin. Tällä hetkellä kun nuo valuutat seilaavat niin ylös kun alas siihen tahtiin ettei kukaan tahdo pysyä perässä, esimerkkinä tuo USD, 30 päivän heilahteluväli on ollut peräti 15 senttiä eikä mitään varsinaista suuntaa ole.

Boltekkien suunnalta ei toisaalta kuulu toistaiseksi yhtä hyvää, en ole vielä löytänyt toimittajaa niille, joko eivät myy jälleenmyyntiin tai site he eivät myy PCI-versiota laisinkaan, mutta etsintä jatkuu...
Otsikko: Vs: 1-wiret Nordic Weathershopista
Kirjoitti: oldpet - perjantai, 26.04.2013, 22:47
Hei. Kyseinen sivu ei toimi. Onko EWN:llä vastaavaa?
Otsikko: Vs: 1-wiret Nordic Weathershopista
Kirjoitti: J.Jäntti - lauantai, 27.04.2013, 19:09
Nordic Weathershop ei ole hetkeen ollut toiminnassa, itseasiassa pidempään aikaan, ikävä kyllä.
EWN:lle ei ole tässä vaiheessa vastaavaa, ainakaan tietääkseni. weatherc osannee tarkentaa asiaa.