Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Siekkisen Sääasema lehdessä

Aloittaja Jussa, tiistai, 08.04.2014, 19:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jussa

Koillismaalla ilmestyvä paikallislehti Koillissanomat teki jutun sääasemastani joka oli tämän päivän lehdessä. Toimittaja soitteli eilen ennen aamu yhdeksää jutunteon tiimoilta ja kun olin suostuvainen, oli toimittaja alta puolen tunnin jo pihalla :D Valmistautuminen juttuun oli siten sangen vähäinen. Juttu oli etusivulla kuvan kera sekä sisäaukeamalla lähes kahden sivun verran useamman kuvan kera. Yrittelin myös saada juttuun maininnan FinWX ja EWN-sivuista, jotka mainitaan jutussa kuitenkin vain "sääyhteisö" nimellä. Toimittajalta oli kuulemma useat eri ihmiset pyytäneet tekemään juttua sääasemastani :) Juttu oli pieniä sinällään merkityksettömiä virheitä lukuunottamatta hyvä, vaikka vähän jännitin mitä tulee pikaisen ja yllätyksellisen aikataulun vuoksi ;)

Jussa

Sääasemani on tosiaan jo päässyt kahdesti paikallislehden uutisiin. Nyt hiljan Siekkisen uutisoitiin olleen Koillismaan lämpöisin paikka. Jutussa mainittiin kyseessä olevan yksityinen sääasema, jutussa myös oli mukana FMI:n viralliset asemat ja niiden lämpötiloja.


angle

Peukutus. Olikos nuo mediat ihan yhteydessä sinuun vai ihan vaan somesta napanneet kuvat?

Jussa

Laitoin Koillissanomiin kuvaparin joitain päiviä sitten. MTV otti eilen yhteyttä kun olivat nähneet kuvaparin ilmeisesti heidän nettisivuilla.