Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

502 Gateway Timeout

Aloittaja weatherc, perjantai, 01.02.2013, 13:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

On juu.

Mitä kummallisinta on että samaiset php/apache-asetukset buildas itsensä ihan OK tähän asti ja nyt failaavat.

Errorit pitäisi olla pois päiväjärestyksestä (ovat OFF) kun sain vihdoinkin sen tilaan että uskalsi restartata Apachen.
EWN-masterit ovat edelleen alhaalla koska failaava php-plugari on mysqli.

Snowi

On nämä kyllä kummallisia välillä, mutta loistohomma että sait nuo errorit poistettua  :). Muutama palaute kerkesikin jo tulla asiasta ennen tuota mun viestiä sivuilla.

weatherc

On juu  :)

Nuo errorit saattavat palata vielä mutta nyt kun tiedän se Easyapache saattaa laittaa ne errorit päälle niin tarkistan ne sitten kunhan härveli on kasassa taas :)
Mullahan ollut ne OFF-asennossa oletuksena jo pitkään mm. turvallisuus-syistä (sekä että ovat niin pirun häiritsevät) ja nehän saa aina päälle skriptikohtaisesti jos tarvii debugata. :P

Tällä hetkellä on probleema php:n mysqli-plugari joka saa Easyapachen failaamaan.
Tämän lisäksi uupuu Memcache (syys miksi EWN failaa), ImageMagick ja joko APC tai Eaccelerator-optimiserit mutta ne pitäisi mennä sisälle kunhan tuo mysqli-plugari nyt ensin asentuisi...

weatherc

#13
Back on track  :)

Hienosäädöt ja mahdolliset ilmestyvät errorit tutkaillaan huomenilla.
Pieni varoituksen sana, on pieni vaara että mysql-floodi toistuu ja silloin homma katuu siihen...

EDIT: Nyt pitäisi olla php-plugarit kehissä. Jos joltain uupuu joku php-plugari niin postia tulemaan, en ole (enää) niin varma siitä cpanelin tallennetusta konfiguraatiosta joka käytössä, siihen kun voi tallentaa oman setupin.
Nyt pitää antaa MySQL raksuttaa jokusen tunnin että näkee tapahtuuko mitään kummia, eli se on huomenisen ongelma.

Hattua pitää kuitenkin nostaa, jällen kerran, cpanelin aspalle. Maileja on Hustonin ja Perttelin välillä viimeisen 13 tunnin aikana lentänyt aikamoinen nippu, joista nopeimpiin vatstattu alta 3 minuutissa, ja vielä niin että sulla on sama tyyppi vastaamassa koko ajan (kunnes sen työaika loppuu, ja se kerrotaan vielä ihan avoimesti.). :)

Suomalaiset firmat voisi ottaa "pikkasen" mallia niistä miten aspaa hoidetaan...Sekin raha mitä esim. nimeltä mainitsemattomat puhelin/netti-firmat upottaneet kaiken karvaisiin automaatti-härpäkkeisiin vika-puolella olisi voinut käyttää ihmisten palkkaamiseen....

weatherc

Näyttää kyllä toimivan OK mutten olis niin varma kunika optimaalisesti vielä, pitää seurata noita lukemia pikkasen.
Ei mitään hälyttävää mutta saattaa vaatia pientä säätöä vielä...

Yksi osatekiä on se että tuo pirun aspa oli ja asensi PHP 5.3:sen 5.4:sen tilalle ilman lupaa ensin eilen, ja pisteenä i:n päällä, ilman tarvittavia plugareita. Samalla PHP kadotti kaikki säädöt. Tästä lähti kyllä karvaista noottia sinneppäin.

weatherc

Jotta oltais varmoja että cPanelin automaatti-update toimii OK myös seuraavalla kerralla kun se tekee sen (ma-aamu) niin tuun ajamaan sen manuaalisesti tänä iltana klo 22 jälkeen. Tarkoittanee että vaarana on että lahoaa uudestaan mutta sille ei voi mitään koska se on saatva toimimaan. Eli downtimeä ainakin myslissä esiintynee ainakin hetkittäin. Toivottavasti ei mitään sen suurempia kuitenkaan.

weatherc

Tämähän ihan tyypillistä...

Molemmat testit meni OK, tuo lyhyt MySQL-downtime oli odotettu/hallittu.
Mitä kummallisinta, uudelleen-asensin PHP:n täysin samoilla asetuksilla ilman mitään ongelmia mitä failasi vaikka kuin monta kertaa eilen...kummalliset nämä värkit välillä, ei voi muuta sanoa...