Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Sivustorakenne muutos ja uusi ulkoasu

Aloittaja systeemi, lauantai, 08.09.2012, 21:05

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

systeemi

No niin kävi sitten niin. Oman "pienen" kämmin vuoksi lipsautin olemassa olevan sivuston tilalle vahingossa uuden teon alla olevan sivuston. Ja parasta tässä oli se että sitä ennen siirsin vanhan palvelimen varmuuskopion tämän uuden sivun päälle niin ei voinut vanhaakaan enää palauttaa. Ja oli muuten viimeinen kerta että samaanaikaa kaksi välilehteä auki filezillalla, meni välilehdet sekaisin No kokonaan uusi on jakelussa mutta kaikki ei ihan niin miten pitää. Nyt sitten parsitaan kun ei saanut kerralla valmista niinkuin oli ajatus.

Uusi rakenne mahdollistaa jatkossa sivujen nopeamman päivityksen ja kielipakettien lisäämisen (pittää opiskella ensin).

Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi

weatherc

Yhtenä vinkkinä näin jälkikäteen on että pitää aina kopio public_html:stä kotopurkilla, eli käytännössä se "toimiva johon tekee mahdolliset korjaukset ja muutokset". On täälläkin onnistuttu useammankin kerran uppaamaan ihan väärä index.php serverille... :P

Snowi

Juu ehdottomasti kannattaa olla kaikki sivuston filut myös omalla koneella, vielä mieluiten ulkoisella kovalevyllä. Itse jos teen muutoksia sivustoon, niin teen testikansion, johon päivitän uutta filua ja sitten myös nettisivulla tarkastan sen toiminnan ensin testisivun kautta. Tosin pienemmät muutokset saatan tehdä suoraan nykyisiin filuihin.