Miten webkameralle hotlink esto

Aloittaja Tuffe, torstai, 19.07.2012, 08:36

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kokki

Mä en kyllä viittis ulkomaailmaan kotikoneen ip:tä pistellä näkyviin. Noita ties mitä yritelmiä tulee iha ilman mitää suurempaa julkistamistaki. Joku weppisivutila jostai mitä voi jakaa minne haluaa.. nykysin luulis toki jo onnistuvan johoki kuvajakopaikkaan tuo kuvien lähetys ja linkkaus semmoiseen.. vai kuinka on?


kokki

Mä väitän, että jos kuvaa osoitetaan jostai muualta kuin ite siltä koneelta missä kuva on nin kyllä se osoite sinne löytyy.

Piilottaa voi, mutta sanoisin, että kohtalaisen turhaa. Vähä niiku aikoinaan erään firman toimitusjohtaja sano, että tehkää siihen sivuun tulostuksen esto.. "jepjep" :D

weatherc

LainaaMä väitän, että jos kuvaa osoitetaan jostai muualta kuin ite siltä koneelta missä kuva on nin kyllä se osoite sinne löytyy.
Ammun sen alas saman tien. Ajamalla kuvan php-häkkyrän läpi kuvan alkuperäistä osoitetta ei saa mitenkään selville. Tästä löytyy skripti jossain päin foorumia eli hakemalla löytää.
Koitappa saada selville tuon kuvan alkuperäinen osoite: http://data.nordicweather.net/cam.php

weatherc

Toinen keino jossa kuvan alkuperää ei saa selville on proxyaminen. Esimerkkinä joka on käytössä NWN-kartassa on satelliitti-tiilet. Kartta hakee tiilen osoitteella nordicweather.net mutta todellisuudessa tiili tulee (luvalla) jostain ihan muualta (jollei jo löydy proxyn cachesta) eikä sen alkuperaa osoitteen perusteella tule missään vaiheessa esiin. Kyseessä parin rivin kikka Nginx web-palvelimen asetuksissa ja that's it.

Eli keinoja piilottaa alkuperäisen kuvan osoitteen löytyy vaikka kuinka ja osassa, kuten tuossa php-häkkyässä, alkuperäinen kuva ei edes tule missään vaiheessa käyttäjän selaimeen asti.

Google is your best friend.


kokki

#15
Mjooo, eipä ollu tuommoista php-juttua tullu aikaisemmin vastaa, tuo pitää laittaa käyttöön oikeestaan heti..

kokki

No en ny kauheesti viittiny ees kuuklata kun varmaa vastaus löytyy että jos on kyseessä motion jpeggi niin mitäs tuo vaatii lisää?

kokki

Ei tää ny sinänsä asiaan liity, mutta motion jpeggiin saiki kivasti tehty kuvagallerian. Kyllä on hieno kun ei tartte klikkailla mitää ja kuvat vaihtuu!

Eikä tartte mitää javaskriptihökötyksiä tehä.