Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Säätiedot seis

Aloittaja weatherc, tiistai, 30.08.2011, 12:32

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Hamiltonilta tuli postia että tuo bugi b74:ssa oli ISO bugi, korjattu b75:ssa.

Snowi

Jaahas, WD tekee taas aika hauskan tempun. Vuokatin sääasema oli ilmeisesti sähkökatkosta sammunut ja kun kone lopulta käynnistettiin uudestaan, niin oli WD seonnut ja menettänyt suurimman osan asetuksistaan  >:(. Harmillisesti ei ollut backuppia niistä, sillä tuo autobackup ei ollut vielä päällä enkä ollut muutenkaan tajunnut ottaa. No sai taas käyttää aikaa asetuksien uudelleen laittamiseen. Ei ole kyllä tosiaan mikään vakain ohjelma.

weatherc

Täällä on b75 toiminut kun Pendolinon vessa, ei ongelmia laisinkaan ;D

Tuo WD:n autobackup kannattaa aivan ensimmäisenä laittaa päälle, on se sen verran kätevä :)
Se miksi se ei ollut tallentanut asetuksia onkin hjuva kysymys, mutta hatusta vedetty arvaus on että johtuu siitä uudesta systeemistä jossa wdisplay.ini on RAM:ssa ja kun iski sähkökatkos se ei kerennyt tallentaa sitä. Pitääpi vihjaista Briania siitä että se edes silloin tällöin tallentais sen levylle.

Snowi

Joo pitää muistaa tästä lähin laittaa auto-backup heti päälle  :)

Sain kuitenkin laitettua säädöt ja muut takaisin, mutta WD:sta kun on kyse, saattaa jokin pieni säätö jäädä jonnekin, mutta uskoisin saaneen kaikki tarvittavat kohdalleen. Tosin vielä on ongelmia noiden raporttien kanssa kun eivät viime yönä päivittyneet ja puuttuu vähän dataa niistä. Mutta WD:ssa oli ainakin NOAA raportit kohdallaan, joten eiköhän tuo ongelma selviä.

Myös ennätykset hävis kuin pieru saharaa, mutta Vuokatilla on dataa vasta vajaa kuukausi, joten se ei paljoa haittaa. Suurimman osan ennätyksistä sai takaisin, kun converttas logit, mutta kaikki ennätykset eivät tulleet. Hmm, tuli vaan nyt mieleen, että tuohan varmaan johtui siitä, että converttasin vain tuon 92011lg.txt filun  :)? Sillä se ei sisällä juuri noita aurinkotietoja. Uskaltaiskohan sitä konvertoida kaikki filut ja kattoo mitä tapahtuu.

weatherc

LainaaSuurimman osan ennätyksistä sai takaisin, kun converttas logit, mutta kaikki ennätykset eivät tulleet
Olen huomannut ihan saman että ihan kaikki ennätykset ei tule jos converttailee, mm. tuulen matka taitaa jäädä uupumaan.

LainaaUskaltaiskohan sitä konvertoida kaikki filut ja kattoo mitä tapahtuu.
Siitä vaan, ainakin se käy silloin kaikki filut läpi.
Oon pari kertaa matkan varella sitä käyttänyt, tosin omat ennätykset ovat jo "niin korkeat" että harvemmin uusia ilmenee.

Snowi

Raportit eivät olleet päivittyneet sen takia, että oli tuo yksi asetus OFF-asennossa. Sanoin että jokin unohtuu, mutta jotenkin ajattelin noiden asetusten olevan kunnossa  :). Tässäkin helpottais huomattavasti jos noi asetukset olisi vähän loogisemmin järjestetty, esim. kaikki upit yhteen paikkaan jne.

weatherc

Totta. Niitä namiskoja on ihan liikaa liian monessa paikkaa.
Itse jos olisin Hamilton ottaisin pienen aikalisän päivityksissä ja tekisin siivousta noissa menuissa radikaalilla kädellä.

Hamiltonilta tuli vastaus että RAM:ssa oleva wdisplay.ini tallentuu 10 min välein levylle joten siltä osin asetukset olisi pitänyt tallentua jos ovat sellaisia että ovat ini:ssä eikä rekisterissä. Tarkista piruttain programerrorlog.txt (WD:n kansiossa) että onko siellä mitään ;)

Tuli muuten mieleen, jos ajat WD:tä W7:lla niin onhan wdisplay.exe admin-oikeuksin?  ;)

Snowi

Lainaus käyttäjältä: weatherc - lauantai, 10.09.2011, 14:34
Tarkista piruttain programerrorlog.txt (WD:n kansiossa) että onko siellä mitään ;)

Siellä ei ollut tuolle ajankohdalle mitään, eli tuohon aikaan milloin kaikki sekos. Muuten siellä oli sitten pelkkää tälläistä:
Above error or program log occured at :20:27:00 8.9.2011
error with loading weather dials customisation

Lainaa
Tuli muuten mieleen, jos ajat WD:tä W7:lla niin onhan wdisplay.exe admin-oikeuksin?  ;)

Itseasiassa ei ole, koska asensin WD:n D-asemalle, joten ajattelin sen pärjäävän ilman admin-oikeuksia. Tuolla D-asemalle se kyllä näyttää toimivan hyvin ja kaikki logit sun muut näkyy sentään. Klaukkalan osalta mullahan oli alkuun ongelmana se, että WD oli asennettu C:lle ja eikä siksi näkynyt logit ollenkaan ja siten ei myöskään raportit sun muut toimineet.

Muuten on kyllä toiminut toi Vuokatin WD hyvin, mutta jotain kummaa tuossa sähkökatkossa tapahtui. Ai niin unohdin mainita, että myös NSLog menetti kaikki asetuksensa, pelkkää tyhjää oli vaan. Muut ohjelmat näytti olevan kunnossa, esim. WL:ssa oli asetukset OK. Todella erikoin tapaus pakko myöntää  :)

weatherc

Ei siinä välttämättä muuta ole ollut kun että suora sähkökatko ei ole niitä parhaita "tapoja sammuttaa" nuille kahdelle kaverille.  ;D

NSLogissa kannattaa varmaan sammuttaa se kerran kun on asetukset tehnyt ja ottaa backup NSLog.cfg:stä ettei tarvi naputella niitä uudestaan.

WD:ssä tuo päivittäinen backup on siitä hyvä että se tallentaa siinä myös tuon .reg-filun josta saa asetukset ja tuollaisessa tilanteessa voi "mennä takaisin" edelliseen backuppiin ja antaa hakea tiedot VP2:sta siitä eteenpäin. Tuota olen käyttänyt aika ajon täälläkin.