ukkostutkat.fi - päivitys

Aloittaja weatherc, lauantai, 23.04.2011, 19:15

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Ei saa ehdotta pöhköjä ideoita meikaläiselle  ;D
Nyt ukkostutkat.fi:n ennustehaussa 1 miljoona paikkakuntaa 36 maasta  ;D

Siihen sisältyy kaikki Pohjoismaat (mkl. Grönlanti, Islanti), koko EU-alue (mkl. "pikkumaat" kuten Andorra) sekä valitut palat venäjältä (Murmanskin, Karjalan, Pietarin ja Moskovan alueet)  ;D

weatherc

Ukkostutka-sivua päivitetty siten että nyt on listattuna kaikki tiedossa olevat Suomen tutkat.
Kuva ja solutiedot nwn-tutkilta sekä niiden osalta jotka haluavat (nyt "snowin verkko" + tulossa Naruskan tutka), muut tekstilinkkeinä.  ;D

weatherc

Nappulat jota voi lisätä omalle sivulle ovat takaisin: http://www.ukkostutkat.fi/embed.php  ;D

weatherc

Ukkostutkien määrä kasvoi 16:sta kun lisäsin Hämeenlinnan, Taipalsaaren ja Vaasan tutkat listaan  ;D

weatherc

#24
Mahdollisten sääennusteiden määrä kasvoi 2.6 miljoonaan  ;D
Uusina maina ovat: Aussit, Bali, Cuba, Dom. tavsavalta, Egypti, Etelä-Afrikka, Kanada, Singapore, Thaimaa, USA ja Uusi Zeelanti.

Pitää vielä tehdä skripti joka käy ne läpi ja tarkistaa että ennuste myös löytyy koska siellä on satavarmasti sellaisia johon ei löydy... ;)

Sitten se tekniikkapuoli että millä olen tainuttanut MySQL:än tuohon kun kannassa on 2.6 miljoonaa riviä.  :o
Indeksit ja vielä kerran indeksit. Jokainen arvo kannassa on ideksoitu josta ID-numero uniikkina.
Toinen on Memcache, haut tallentuu x tunneiksi memcachehen jona aikana samaa hakua ei haeta uudestaan mysliltä. Sinänsä sitten kun saan siivottua/tarkistettua pikkasen tuota niin haut voisi tallentaa Memcachehen pidemmäksikin aikaa koska tulos ei muutu ainakaan ihan heti.  ;D


weatherc

Kuvallisten tutkien määrä kasvoi 18:sta kun mukaan tuli Joensuu sekä Pori  ;D

weatherc

Sääennuste-sivulle lisätty ennustepaikan lähistön webkamerat a'la webcams.travel ;D
Lista on rajoitettu 25 kameraan maksimissaan.

angle

#27
Hakusana Kotka tuottaa varsin odottamattomia, eikä haluttua :(, tuloksia, eikä mitään kamerakuvia. Ehkä vika piilee yr.no puolella, tiedä häntä.

Pitänee muuttaa se siten että se hakee ennusteen kordinaattien perusteella, sekin kun on mahdollista yr.no:sta. Pitää tehdä uusi kanta Geonames-datalla jossa vain nimi + kordinaatit.

Lisäksi tutkasivulla kun klikkaa sieltä muista tutkista Paijärvi niin avaa kaksi samaa ikkunaa. Muissakin taisi olla sama ilmiö.

weatherc

Sori viestisi muokkaus, painoin väärää namiskaa...  >:(

LainaaHakusana Kotka tuottaa varsin odottamattomia, eikä haluttua :(, tuloksia, eikä mitään kamerakuvia. Ehkä vika piilee yr.no puolella, tiedä häntä.

Pitänee muuttaa se siten että se hakee ennusteen kordinaattien perusteella, sekin kun on mahdollista yr.no:sta. Pitää tehdä uusi kanta Geonames-datalla jossa vain nimi + kordinaatit.

LainaaLisäksi tutkasivulla kun klikkaa sieltä muista tutkista Paijärvi niin avaa kaksi samaa ikkunaa. Muissakin taisi olla sama ilmiö.

Olen tietoinen tuosta. Johtuu tavasta miten uuden ikkunan avaus on toteutettu joka jostain syystä failaa. (perinteinen target="_new" ei mene W3-teststä läpi)

weatherc

Yleisön pyynnöstä NWN:ään kasatut käppyrät löytyy nyt myös ukkostutkat.fi:stä, "Sääasemat"-osiosta.  ;D

yr.no-ennusteet odottelevat uutta tietokantaa koska huomasin että tarviin aikavyöhyke-tiedot niihin. Nytten ovat näyetyt ajat aina Europe/Helsinkiä riippumatta mitä ennustetta katselee. Tämä näkyy aika hassuna kun katselee tyyliin Miamin ennustetta jossa aurinko paistaa mukamas keskellä yötä ;D
Muuta uutta on että muutin sen hakemaan ennusteen koordinaattien mukaan sekä värikoodatut "wxsim-ennuste"numerot lämpötiloissa sekä uutena arvona kosteus sekä suurimpana uutukaisena että ensimmäiset 48 tuntia on 1 tunnin resolla.  ;D