Uutiset:

02.09.2023
*** FINWX HTTPS:N TAKANA ***

FinWX:n sivuston liikenne on saatu viimeinkin HTTPS:n taakse.
Siirto tapahtui lauantaina 02.09.2023 kello 01:30.

Lue lisää muutostyöstä täältä

Main Menu

Heräteostos

Aloittaja -ese-, perjantai, 08.04.2011, 08:38

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

-ese-

Terve kaikille. Tässä talvella, heikkona hetkenä kun taas oli sääpäiväkirja oli pitemmän aikaa tekemättä tuli ostettu tuo Oregon wmr200. Heräteostokset ei aina näköjään ole niitä parhaita sillä kuvittelin että nytpä saadaan lämpötilasummat ja sademäärät tietyltä ajalta helposti tietokoneen näytöltä mutta eipä ei. Kun äsken luin nämä jutut täältä niin samanlainen kuuluvuus ongelma on tässäkin Oregonissa mutta hieman pahempana mutta tämä taloni on jossain häiriökentässä sillä sama koskee wlania kuin kännyköitä tai lällyköitä ja on koskenut aina ja mikälie syy mutta se on ollut aina. Kun on huono kielipää ja googlen kääntäjällä mennään eteenpäin niin mikä olisi sopiva ohjelma tuolle asemalle josta saadaan nuo sade ja lämpötilasummat helposti (sillä harrastuksena on myöskin kokeellinen puutarhan hoito eli pitäisi saada eteläisempien kasvuvyöhykkeitten kasveja kasvamaan pohjoisemmassa vähemmällä lisäenergialla.) ja myöskin onko kukaan seurannut kalan liikkumista ja syöntiä paikallisen sään mukaan? Varmaan tuon aseman saisi nettiinkin mutta tätä menoa se tapahtuu sitten kun aikakausi kivi ja kirves palaavat.

mark.o

Terve.

Olethan resetoinut kaikki laitteet paristojen asentamisen jälkeen, järjestyksessä ensin anturit ja sitten itse asema? Oletko koittanut laitteita jossakin muualla että toimivatko?

Itsellä wmr 100 ollut jo useamman vuoden käytössä ilman yhteysongelmia, eli jostain erikoisemmasta tässä nyt taitaa olla kyse. No onhan noissa takuu olemassa.

weatherc

Tervetuloa foorumille minunkin puolesta!

wmr100/wmr200:ien kuuluvuusongelmat jossain tapauksissa ovat yleisesti tiedossa. Englanniksi löytyy paljon siitä mm. weather-watch.com/smf-foorumilla. Siellä on kokeiltu yhtä sun toista vippaskonstia asialle, vaihtelevalla tuloksella...
Mm. yksi on muistaakseni että laittaa pätkän kuparijothoa konsolin antenniin kiinni sen "jatkeeksi". Sitä ei muistaakseni tarvinnut kiinnittää mitenkään vaan kiertää sen antennin ympäri "kiinnitykseksi". Sitä en muista pitikö johto olla kuorittu vai ei tahikka sen pituutta.

Rikuli84

Heissan foorumille.

Itselle tuli tuossa tilattua tuollainen WMR200 ja siihen vielä UV-anturin ja lisälämpöanturin. Tällä hetkellä sääaseman virkaa hoitaa TFA WS1600 joka on ollut vajaan 2 vuotta toiminnassa. Saa nähdä kuinka tuo Oregon alkaa toimimaan.

Itse olen Etelä-pohjanmaalta Seinäjoelta, katselin että täälä ei ollut kun yksi harraste sääasema ja sekään ei näytä olevan FinWX-asema, jota jollain tavalla kummastelen kun on Davisin laitteet ja sijoitus paikka hyvä. Jos omani saan pelaamaan luotettavasti voisin alkaa täältä lähettään säätietoja maailmalle..