Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Yleislakko

Aloittaja Sanni, keskiviikko, 06.10.2010, 17:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Tänään, maanantaina siis, oli A-tuubissa juttu tästä Facebook yleislakko ilmiöstä. En ihan keksinyt mikä oli jutun kärki. Siinä kuitenkin arvosteltiin nettin helpoutta ottaa kantaa ja sitten politiikkojen piittaamattomuutta tämmöisistä kannanotoista. Ja sitten siinä sivussa arvosteltiin paperimediaa lottovoittaja huijauksessa ja Julkisen Sanan Neuvostoa kun sieltä oli ehdotettu lehdistölle syytteen nostoa tempun tekijöitä vastaan ja siten siis kuluttajia vastaan. Lopuksi toimittajan mielestä pitäisi äänestää tyhjää vaaleissa, koska se vaikuttaisi enemmän kuin äänestämättä jättäminen. Ja toimittaja tekikin samantien Fasebookkiin ryhmän "äänestä tyhjää" tai jotain sinnepäin.

No tulipa katsottua, vaikka en ihan ymmärtänytkään miksi tämä oli lopulta tehty.
Tässä vielä linkki YLE:n juttuun.
http://blogit.yle.fi/a-tuubi/yleislakko-facebookissa

Snowi

Eipä näköjään kovinkaan moni toteuttanut tuota uhkausta. Eduskuntatalon edessä oli jopa 20 ihmistä osoittamassa mieltään  ;D. Odotettavissa tuo kyllä oli, mutta itse kyllä veikkasin suurempaa määrää mielenosoittajia. Ehkä kylmä kelikin vähän rokotti ihmisiä.

J.Jäntti

Ajelin siitä ohitse noin kello 17 aikoihin ja siellä ei ollut enää nopeasti vilkaistuna ketään. Eipä äkkisältään yllättänyt.
Sen sijaan Eduskuntatalon ja Mannerheimintien väliselle nurmikkopientareelle oli jätetty muutama protestibanneriksi luettava lakana, joista toisessa luki jotain suorasta kansanäänestyksestä ja korruptiopäättäjistä. Sen enempää en ehtinyt tihrustamaan kuljettajan paikalta asiaa.

Protesti jäi henkilöluvultaan suunnilleen 100 970 henkeä vajaaksi.
Taisi mennä siten, että ne 20 kovakuorisinta kaveria siellä olivat virallista tahoa ja loput Facebookissa lähinnä asian hiljaisia kannattajia. Sääli sinällään, mutta vaikka siellä olisi ollut jokainen Facebook-protestoija, sitä korotusta ei oltaisi peruutettu, se on varmaa.

Nyt kun tuo on nähty, niin johan on Facebookissa, uusi trendi ja se on YLE:ssä kaljatempun suorassa lähetyksessä tehneen ja heti potkut saaneen uutislukijan Facebook-tukijakunta.
Ei muuta, kuin [ Tykkää ]mään. ;D
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------