Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Raportit eivät päivity

Aloittaja weatherc, maanantai, 04.10.2010, 02:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

teutari

Jotenkin ihmetyttää mikä tuommoisen voi aiheuttaa koska täällä ei ole mitään ongelmia XP+SP3 kanssa vaikka olen veivannut noita WD:n uusia päivityksiä edes taas ja nyt rullaa tuo b93. (KOP, KOP piti koputtaa puuta)
Tuohon XP+SP3 pakettiin ei ole asennettu mitään päivityksiä eikä pkele asenneta kun on semmoinen epäilys että niillä ei saa muutakuin hyrrän solmuun ja WD toimii tuolla peruspaketilla todella hyvin.

Oikos nyt kyseessä käyttöjärjestelmä + sen päivitykset sekä softat mitkä siinä pyörii jotka aiheuttais ongelmia?
Tuli vaan mieleen kun Snowillakin on käytössä niinkin vanha WD kuin build 37 ja hänelläkin on ilmaantunut noita samoja ongelmia jotka eivät ainakaan johdu näistä uusista beta versioista joten onko tullut asennettua noita MS mössöjä koneelle joskus lähiaikoina mistä ne voisivat johtua?

Ensi tiistaina Microsoft julkaisee taas ennätyssuuren päivityspaketin tuotteisiinsa: 16 päivitystä paikkaa 49 haavoittuvuutta joten saa näkee mitä kaikkea kivaa sitä ilmaantuukaan kun noita aletaan koneen sisuksiin tunkemaan? :(
http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/article514216.ece?s=u&wtm=mpc-08102010

weatherc

Siinä voit olla täysin oikeassa että Mössösoftalla on omat sormensa pelissa mukana.

Jollei se olisi tuosta tutkasta kiinni niin olisin heivannut koko mäsäsoftan jorpakkoon jo ajat sitten ja siirtynyt jonkun pingviinidistron käyttäjäksi. Mutta kun tutkan ajureita ei oikeen löydy kun se yksi Linukalle ja ainakaan viimeksi kun kokeilin ei toiminut (tai sitten se oli asentajassa vika ;D).
Toinen on sitten nuo .NET-ohjelmistoon pohjautuvat softat kuten Nexstorm (muistaakseni),Wasp2 ja WxSim johon ei ole Linux-versioita vaan se vaatis pientä kommervinkkiä että ne sais toimimaan joka taas ei sitten välttämättä ole paras vakauden kannalta koska wx-sosftathan pitäisi olla sellaiset että voit käytännössä katsoen käynnistää ja unhotaa.

Uudemmat tuttavuudet kuten OpenGrADS ja FFMPEG:hän ovat molemmat portattuja Linuxista eli heidän orginaaliversiot ovat pingviinejä.


Snowi

Voi hyvinkin johtua näistä windows-päivityksistä. Tosin itsellä ei ole läheskään ollut noin pahoja ongelmia kuin weatherc:lla. Huomasin vain, että muutamista päivistä, ei ollut aivan kaikki sääarvot päivittyneet, mutta itse raportit kyllä näyttävät päivittyvän hyvin. Tosin pari kertaa niidenkin automaattisessa päivityksessä oli vikaa, mutta se taisi johtua siitä, että tein noita korjauksia logeihin. Kun converttasin lokakuun uusiksi, niin on sen jälkeen päivittynyt automaattisesti ilman katkoja.

Mutta kaiken kaikkiaan kyllä erittäin outo tapaus ja nää on näitä tapauksia, jotka voivat varmaan johtua vaikka mistä  :)

weatherc

En tiedä mikä oli sitten se todellinen syy mutta nyt näyttää toimivan ja purkki on täysin päivitetty W7.

Se mitä tein oli aika radikaalia mutta auttoi:
- Ensin talteen datafiles, logfiles ja webfileskansiot
- Vanha WD ulos ja vanha WD-kansi tyhjennettiin kaikikista tiedostoista
- Regeditillä etsittiin wd:n rekisteritiedot ja ne poistettiin
- Tuore full install sisään
- Myös tuorein zippi sisään
- Ennen käynnistystä kopioitiin logfiles ja webfiles-kansio paikalleen talteenotetuista (ei datafileseja)
- Käynnistettiin WD, alkuasetukset kuten asemamalli, komportti etc. sisään (WD on täysin tuore tässä kohtaa)
- Action -> Convert logfiles, Täppi kohtaan "Convert all found logfiles" ja OK. Tämä käy läpi kaikki logfilut ja tekee uudet datafilesit sekä tallentaa ennätykset. Lopuksi "Recreate last 31 day graph..."
- Käynnistettiin WD uudestaan
- FTP tiedot sisään
- Violá

Tässä kohtaa on WD trial-modessa mutta Hamilton antaa uuden reksiterikoodin jos ei vanha enää toimi. Sen saa kysymällä jos on vahat tiedot tallessa.

Tämän jälkeen voi sitten rakentaa tuoreen WD:n itselleen, sivutuotteena tuli siivottua kaikki roskat ulos kun kerran täysin tuore on  ;D

weatherc

Hamilton oln tehnyt joitain korjauksia noihin raportteihin suunnilleen build 97:ssa koska ei me ihan vissiin oltu ainuat joilla noita probleemeja esiintynyt.

HapaK

Näin todellakin. Homma tuntuu taas pelaavan. Aika tiuhaan on tullut noita päivityksiä latailtua ja muutaman päivän pyörinyt Build 97 on pelannut raporttien päivityksen suhteen moitteetta.

Snowi

Itsellä on edelleenkin tämä Build 37 ja hyvin näyttää toimivan  ;D. Pitää varmaan jossain vaiheessa asentaa tuo uusin.
Nuo omat syyskuun alun puoliksi päivittyneet päivät vähän kummastuttavat, mutta nyt näyttää toimineen normaalisti. Pitää kuitenkin tarkkailla ilmeneekö vastaavia ongelmia jatkossakin.