Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Raportit eivät päivity

Aloittaja weatherc, maanantai, 04.10.2010, 02:34

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Snowi

Mulla oli nyt päivittynyt eilinen päivä normaalisti raportteihin puolen yön jälkeen. Mutta huomasin syyskuun puolella muutamia puuttuvia sääarvoja. Esimerkiksi sadetiedot ja keskimääräinen kosteusprosentti puuttui syyskuun 1-9 päivien välillä, muut tiedot näytti olevan oikein.

weatherc

Eipä vaan täällä päivittynyt  >:(
Mutta raporttiin ilmestyi puoliltaöin 3:s päivä jota en muistaakseni ole ajanut manuaalisesti  :o

Snowi

Jotain hämärää noissa kyllä näyttää olevan. Tosin nyt itsellä on päivittynyt muutama päivä normaalisti.
Ootko saanut Brianilta yhtään lisää tietoa tätä koskien?

weatherc

Lainaus käyttäjältä: Snowi - keskiviikko, 06.10.2010, 21:12
Jotain hämärää noissa kyllä näyttää olevan. Tosin nyt itsellä on päivittynyt muutama päivä normaalisti.
Ootko saanut Brianilta yhtään lisää tietoa tätä koskien?

Juu, niin on, ei mitään uutta tietoa tullut vielä.

weatherc

koitin pikkasen metsästää mitä WD oikeen tekee tällä hetkellä noille raporteille, aikaleimä päivttyy joten voi olettaa että se kyllä "päivittää" ne mutta ilman uutta dataa.
Myöskin kaikki costomtagit jossa pitkäaikasarvoja (esim. kuukauden keskilämpötila) on seis, tarkoittaen että käytännössä koko "Tilastot & raportit"-osio sivuilla ei päivity tällä hetkellä. Sigh.

Toisaalta, Lämmitystarveluku etusivulla näyttää päivittyvän mutta siinä se melkein taitaa ollakkin niistä arvoista jotka ei tule clientraw.txt:stä.

weatherc

Alkaa olemaan ideat loppu tuon suhteen että millä sais nuo arvot/raportit taas päivittymään, eikä ww-foorumin suualta ole kuulunut yhtään mitään...
Ainut mikä keksin että jossain on joku jolla ei ole oikeita oikeuksia tekemään jotain jossain kohtaa.

Ainut taitaa olla että koko höskän (siis WD:n) viskaa mäelle ja rakentaa sen alusta jolloin oikeudet ovat takuulla oikeat...sigh...tripa-sigh...
mutta ongelma onkin siinä että jos se onkin joku datafilu jossa se väärä "oikeus" on ja sen kopioi vanhasta niin eihän se välttämättä auta mitään jos "ongelma" tulee takaisin sen mukana...ja se, että dataa olisi jokunen kuukauusi (58 kuukautta) olemassa jota nyt ei välttämättä haluaisi heittää pihalle...

weatherc

yritin nyt seuraavaa systeemiä:

- talteen datafiles-, logfiles- ja webfileskansiot
- Rekisteribackup WD:n toimesta sekä sitten talteen myös databackup-kansio
- WD poistoon, ensin "poista ohjelma"-toiminnolla, sen jälkeen kaikki tiedostot WD-kansiosta sekä tarkistus CCleanerin rekisteritarkistuksella ettei löytynyt WD:seen liittyvää.
- Tuorein WD full install sisään + tuorein zippi päälle (tässä vaiheessa ei missään nimessä vielä käynnistystä)
- Tein kansiot datafiles,webfiles,logflies,databackup johon kopioin sisällöt aikasemmin talteen ottamista filuista
- reg-filu sisään databackupista
- kopioin wdisplay.ini:n databackupista wd:n juureen
- tarkistin että kaikkilla wd-kansion .exe-tiedostoilla oli "run as administrator"-oikeudet

Tulos: ihan saman näköinen WD kuin ennen, kaikkine asetuksineen päivineen. Ainut pikku mutka että se on nyt Trial-tilassa mutta sen saa Hamilton korjattua kunhan saan hänelle viestin asiasta. ;)

saa nähdä auttaako...
Nyt ovat kaikki kk-karvot ym. ajan tasalla koska korjasin nuita ennätyksiä samalla, sain vihdoinkin pois muutamat huuhaa-ennätykset kuten 31.2 m/s tuulet. helppoahan se oli kun ohjeet löysi. WD hoiti senkin lähes automaagisesti (tarkemmat ohjeet siihen löytyy tuolta) :)

weatherc

ei tullut raportteja ei edes tuon uudelleen-asennuksen jälkeen...jo on kummaa... >:(
taitaapi melkeen olla helpompi napsia pois ne osat sivuista jotka sisältää "ei päivittyvää dataa"....

Snowi

No jo on kumma juttu.
Mulla tossa kun noita logeja säätelin ja coverttasin, niin jostain kumman syystä nyt lokakuun tilastot olivat hävinneet kokonaan. Converttasin ne sitten uusiksi ja sen jälkeen tulivat näkyviin. Tarkistin juuri oliko eilinen päivä päivittynyt automaattisesti tuon converttauksen jälkeen ja näyttää päivittyneen.

weatherc

#19
Viimeinen puristus WD:n kanssa joka toivottavasti myös auttaa, jollei tämä auta joutaa wd tuohon ruudun alakulmassa olevaan paperikorin kautta bittiavaruuteen, se nähdään tuossa puolen yön maissa.
Tällä kertaa tein silleen että nyt on totaalisen tuore WD sisällä, ainut mitä tuli vanhana oli xxxxxlg.txt-filut jotta sain conertoitua uudet datafilut ennätyksineen sekä pari templatea webfileskansioon, kaikki muu on uutta.
Ennen asennusta siivosin myös manuaalisesti ulos wd:n rekisteritiedot.
*Onpa kolkon näköinen tuo orginaali screeni*

Tällä hetkellä päivittyy clientraw sekä testtags-filu. Siitä ei ole mitään takeita että mitä ne sisältää datan suhteen....

EDITTIÄ: Ei kovin lupaavalta alkanut "uuden" WD:n taival, realtimeFTP pysyi linjoilla kokonaiset 15 minuuttia ennenkuin tyssäs........