Mihin häipyy ilmanpainearvo???

Aloittaja Naruskan Ukka Matinpoika, tiistai, 17.08.2010, 16:07

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

Lainaus käyttäjältä: Naruskan Ukka - perjantai, 02.06.2017, 09:35
Seitsemään vuoteen ei PeetBrosin laitteisto ole tätä tehnyt, ja taas se sen teki... ??? Kylläpä meni aikaa ittellä löytää oma-aloittama viestiketju sen jälkeen, kun kaikki ulkomaankieleiset ohjeet oli huonolla menestyksellä käyty läpi, eikä ongelma ratkennut.

Sähkökatkos tämän taas pääsi aiheuttamaan. Kesämyrsky pohjoisesta katkaisi sähköt Naruskalta kahden aikaan yöllä, tai tarkemmin yhdeksän yli. Ja takaisin sähköt palautuivat vajaa puolikahdeksan aamulla. Eivätkäpä sähköt ole vieläkään vakiintuneet, vaan jännitteenvaihteluja näyttää olevan.

Eihän se horiskolle tule ensimmäisenä mieleen seitsemän vuoden takaiset asiat. Sama on ja oli kuitenkin syy vikaan, eli konsoli pudotti pelistä pois ilmanpainelukeman, vaikka muu data kuljeksi koko ajan oikein. Asennettuani ilmanpainearvon samoihin lukemiin Ilmatieteen laitoksen Naruskan sääaseman kanssa, niin taas alkoi laitteisto toimia ja data kulkea. Pudottaminen johtui taas varapariston huonosta kunnosta. Sen vaihdettuani uuteen alkoi taas uusi elämä PeetBrosin konsolille...

Asiaahan kysyin ihan Peet Bros:n tuelta, joka sijaitsee Atlannin tuolla puolen. Homma jäi avoimeksi, kun heiltä ihan yhtäkkiä loppui kaikki mielenkiinto, eikä heistä sen koommin, parin sähköpostin jälkeen, kuultu. Asiakaspalvelu sai ainakin minulta miinuksen vihkoon.

Lainaus käyttäjältä: Naruskan Ukka - perjantai, 02.06.2017, 09:35
Hyvä, että Päällikkö antaa näiden viestiketjujen lojua täällä vuosia. Käyttötarvetta saattaa näimmä tulla monenkin vuoden jälkeen. ;)

Saisi muuten pikkuhiljaa alkaa kääntymään kesälle tämä kesäkuu. Tavallisen kova kevätmyrsky on ollut ja peltikaton kolinan säestyksellä on huonohkosti nukuttu yö takana, kun upsit vinkuivat siihen asti, kunnes niidenkin oli antauduttava... :o

Kyllähän nämä viestiketjut täällä säilyvät. Eivätpä ne foorumin tietokantaa paljoa paisuta ja ne seuraavat mukana, kun jossain vaiheessa foorumin versio päivitetään kokonaan uudempaan.
Kesä kävi täällä etelässä mutta on nyt kadoksissa jossain, kun lämpötila on ollut jonkin aikaa koko ajan alle +10°C. Kesä on tosin vasta aluillaan, ettei ihan vielä pitäne heittää toivetta lämmöstä romukoppaan. :)
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------