Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Syksy 2009

Aloittaja meteorologi, maanantai, 03.08.2009, 22:16

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jussa

#50
Jahas, ensimmäinen ns. lumimyrsky on tosiasia tälle "syksyä" täällä :D Näkyvyys heikentynyt nopeaa tahtia, ollen enää alle 1 km, tuulee navakasti ja lunta tulee jo mukavasti, lämpötilä -1,3. Ilmanpainen laksee aika vauhdilla, sääasemakin vilkuttaa myrskyvaroitusta ja lumihiutaleita yhtäaikaa ;D Ollaan siinä rajamaastossa, että muuttuuko sade rännäksi ja vedeksi illemmalla täällä, ylempänä tulee pelkästään lumena, ja sitä luvattiinkin jopa 25cm.

Eipä ole aivan äsken näin tosissaan ja näin aikasten talvea alkanut tännekkään tekemään, sais nähdä kuinka tämä sitten kestää.

Edit: Klo 10.48, näkyvyys enää muutama sata metriä, lunta tulee oikein tosissaan, itätuulikin on yltynyt paikoin kovaksi, lämpötila -0,7.

Edit2: Klo 21.28. Lunta tuli sitten 15-25cm, paikasta riippuen, illalla mentiin kuitenkin plussalle, korkeimmillaan 1,6 astetta. Melkoinen loskakeli oli ajaa, pahimmillaan ei 40 kovempaa pystynyt ajamaan. Nyt lämpötila on taas lähtenyt laskemaan ollen tasan aste plussalla. Ilmanpaine taitaa olla tuon sääaseman historian alhaisin, 975,9hpa nyt.

meteorologi

Ensilumi sitten satoi tänään!

Yhä pyryttää, lunta on suunnilleen sentti.