Tältä sivulta löydät viimeisimmät varoitukset Suomessa ja Euroopassa, sekä Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen, että VR:n maanlaajuiset poikkeusilmoitukset.

HUOM! Sivu päivittyy automaattisesti 15 minuutin välein.

Osaa kuvista on pienennetty. Kuvaa klikkaamalla aukeaa vaihtoehtoisesti joko kuvaan kuuluva sivusto asianmukaisesta kohdastaan tai kuvan suurennos.

SIVUN TARJONTA:

Pikalinkit tämän sivun sisältöön:

VAROITUKSET


EUMETNET:n julkaisemat varoitukset Eurooppaan ja Suomeen

Tämä kuva tulee EUMETNET:n, Euroopan ilmatieteen laitosten yhteistyöverkoston 23.3.2007, maailman meteorologian päivänä, käynnistämältä Meteoalarm-palvelimelta. Varoitustyypit ovat värikoodattuja vastaamaan kyseisen varoituksen tasoa. Tasot vaihtelevat vihreästä (ei varoituksia) punaiseen (suurin varoitustaso). Ylempi kuva kertoo Euroopan yleisen varoitustason ja alempi kuva Suomen varoitustasot läänijaolla.

Kellonajat kuvissa ovat GMT-aikaa, joka on suomen aikaa kaksi tuntia jäljessä. Kuvaa klikkaamalla avautuu uusi ikkuna Meteoalarm:n verkkosivulle, josta näet kartan ja tarkempaa tietoa varoituksista suomeksi.


© 2020 EUMETNET


© 2020 EUMETNET

Takaisin sivun yläosaan


HSL:n poikkeusliikennetiedotteet

Tämä alasivu on linkitetty HSL:n poikkeusliikennetiedotteita käsittelevälle sivulle. Sivulta näkee, jos Helsingin seudun joukkoliikenteessä on havaittu häiriöitä.


© 2020 Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Takaisin sivun yläosaan