FinWX - Etelä-Suomen Lääni

Allaolevissa ikkunoissa on Etelä-Suomen Läänin alueella toimivien FinWX-yhteistyöasemien salamatutkien salamointiedot, sekä havainnointidataa viimeisimmistä salamoista, mikäli aseman salamatutka tietoa lähettää. Salamatiedot päivittyvät pienissä ikkunoissa automaattisesti 30 sekunnin välein. Klikkaamalla ikkunassa olevan sääaseman tunnusotsikkoa (Esim. FinWX Helsinki-71), avautuu joko uusi ikkuna sääaseman omalle salamatutkasivustolle tai suoraan FinWX:n omille sivuille (riippuen siitä, minkälaisen sopimuksen FinWX:n ylläpito ja salamatutkaoperaattori ovat tehneet), pääset näkemään reaaliaikaista tietoa siitä, missä salamoi ja kuinka lähellä ukkossolu(t) on/ovat, jos tutkaohjelma on sellaisia tunnistanut ja aloittanut seurannan.

Tärkeää!! Salamatutkat perustuvat yksiantennijärjestelmään ja niissä voi olla asennuspaikasta, vallitsevasta radiokelistä, sekä ohjelman etäisyys- ja suuntimakalibroinneista johtuvia poikkeamia ja epävarmuustekijöitä, jolloin yksittäisen tutkan näyttämät salamointitiedot saattavat olla suunnaltaan ja/tai etäisyydeltään merkittävästikin pielessä.
Salamatutkien esittämät salamointitiedot eivät ole absoluuttisia eikä niitä tule yksistään käyttää hengen tai omaisuuden suojeluun.

Siirry tästä Ahvenanmaan Lääniin Siirry tästä Länsi-Suomen Lääniin Siirry tästä Itä-Suomen Lääniin Siirry tästä Oulun Lääniin Siirry tästä Lapin Lääniin
Ahvenanmaan Lääni Länsi-Suomen Lääni Itä-Suomen Lääni Oulun Lääni Lapin Lääni


FinWX-asemien salamatutkat
Kaupungin/Kunnan ja alueen mukaan listattuna

Salamatutka: Tutkan sijainti: Paikannuslaite:

Paikannusohjelma:

FinWX Helsinki-71

Helsinki, Viikinmäki


StormTracker

Astrogenic NexStorm

FinWX Lohja-70A

Lohja, Virkkala


StormTracker

Astrogenic NexStorm

 

Muut salamatutkat suurläänin alueella
Kaupungin/Kunnan ja alueen mukaan listattuna

Salamatutka: Tutkan sijainti: Paikannuslaite:

Paikannusohjelma:

Saa.aina.fi:n salamapaikannin

Hämeenlinna, Myllymäki
StormTracker
Astrogenic NexStorm