Kirjoittaja Aihe: NWS:ssä ongelma  (Luettu 2699 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa weatherc

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 8327
NWS:ssä ongelma
« : Tiistai, 26.05.2009, 17:57 »
Arghh sanon minä....  :(

Yksi NWS:än tavarantoimittaja on hävinnyt kun taivaan tuuliin, en ole kuullut mitään sieltä lähes kahteen viikkoon, ei vastausta sähköposteihin, ei tilausvahvistusta, ei mitään. Heidän verkkosivullakaan ei ole mitään kummallista, toimii kuten tähänkin asti. Eräs ajatus on että olisko jotain sellaista sattunut ettei mestari pääse koneelle tai jotain, mutta...
Koska ei se businees tälleen toimi, valitettavasti, niin otetaan käyttöön "plan B".

Tämä tarkoittaa sitä, että joudun käymään läpi lähes koko NWS:än tarjonnan ja poistamaan ne tuotteet joita en saa mistään muualta sekä tarkistamaan hinnat muitten tuotteiden suhteen. NWS:än hintapolitiikka tässä kohtaa on se että jos saan tuotteen halvemmalla muualta niin se myös näkyy kaupan hinnassa.
Näin karkeasti otettuna tämä ei tule vaikuttamaan varsinaiseen sääasemavalikoimaan kuten Oregon, Davis, Peet Bros, LaCrosse kovin paljoa vaan se vaikuttaa valikoiman suhteen enemmänkin noihin "pienenpiin" merkkeihin kuten Rainwise ja sen sellaisiin sekä joihinkin lisävarusteisiin/varaosiin.

Työjärjestys on se että: 1. poistan ne tuotteet joita en saa muualta, 2.  käyn hinnat läpi ja 3. katsotaan oliskos muilla jotain uutta mitä voisi lisätä (voin valmiiksi sanoa että on heillä!). Kohtiin 1. ja 2. veikkaan että aikaa menee päivän verran eli tämä ilta sekä huominen alkupäivä.

Että tällaista mukavaa.... ;)
Noh, ei tästä lannistuta, pienet kuopat matkassa vain piristää matkaa, Davis-osasto on jo käyty läpi ja hinnat sen mukaiset ja voin sanoa, että siellä oli nopeaa toimintaa ;)


Poissa weatherc

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 8327
Vs: NWS:ssä ongelma
« Vastaus #1 : Tiistai, 26.05.2009, 22:14 »
Noniin, nyt on NWS siivottu ja hinnat käyty läpi :)