Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Netatmot tauolle

Aloittaja weatherc, maanantai, 01.10.2018, 21:09

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

einari

Joopajoo.. pitää nukkua yön yli, unissa ratkaisut löytyvät, väitti yksi national geogr. Sarja 8)
Eli 4 taso ei toimi, pitääkö hypätä suoraan 6 tasolle.? Palataan astialle jospa jokin ratkaisu löytyisi..

weatherc

#61
Lainaus käyttäjältä: einari - perjantai, 12.10.2018, 23:06
Eli 4 taso ei toimi, pitääkö hypätä suoraan 6 tasolle.?

Ei vaan pysyä 4 tasolla koska siinä on asemien määrä järkevällä tasolla koska ei tason vaihtaminen ole mikään ratkaisu. Todennäköisesti ihan sama formula niitä asemia puskee filuihin kaikilla tasoilla. Eli ei se miksikään muutu tasoa vaihtamalla 6:lle muuta kun että katettu alue pienenis 16-osaksi nykyisestä. 8 tiilellä ei päästäis edes Enontekiölle, eteläraja jäisi Lemmenjoen korkeudelle. Silloin ei ainakaan Evijärveä näkyisi  ;D Ratkaisu in se että ranskikset saa datansa liikkumaan edes siedettävällä nopeudella.

Me emme tiedä millä määritelmillä ne puskevat/karsivat asemat filuihin. Se että ehto on humidity teoriassa kyllä pitäisi tarkoittaa että kaikki humidityllä olevat laitetaan filuun mutta ei voi olla varma. Kas kun se ei ole niin justiinsa siellä etelämpänä...

einari

#62
Se 6 tiiltä vain oli heitto.. teen muutoksia noihin asemiin itsekkin, virtuaalisesti siirsiin tuon kannassa näkyvän aseman Alajärvelle, kotipaikalle ja parin - kolmen päivän sisällä se menee fyysisesti muutenkin sinne vaikka minun tunnuksien taakse jää ainakin aluksi. vien sen samalla reissullla kun vien kompuran ja naulaimet lainaksi..

Näinollen voisi vaihtaa se alkuperäinen rouvi1 tämän paikan asemaksi takaisin,  kunhan ehdit.. sen oikean rouvi2 aseman paikka on Alajärvi, Saukonkylä ja kaikki anturit menee mukana.  Koordinaatit ovat  62.94 ja 23.22

pitää yrittää patistaa niitä ensi viikolla...

Kartoillahan tulee temperature ensin.. sitten vasta muut.. olisikohan sillä vaikutusta?

weatherc

Mitä seurannut niin syy miksi ei aina päivity on se ettei asema x aina ole datassa. Ja välillä tulee edelleen niitä tyhjiä filuja.

LainaaKartoillahan tulee temperature ensin.. sitten vasta muut.. olisikohan sillä vaikutusta?

Sillä ei ole mitään merkitystä, se on vaan miten se esitetään. Kartan datassa ovat tiedot samanlaisessa jsonissa mitä getpublicdatassakin.

einari

Nyt viimeisessa haussa näkyi tulevan dataa hyvin, jopa yli puoleen tuli tuoreempaa dataa.. ja kaikkien aika edellisen haun mukana tulleita tosin on siellä kolmisenkymmentä asemaa joissa ei 2 viimeisellä haulla ole tullut..

einari

varmaan vika on siellä netatmon systeemissä,  kun ei tiilistä tiedetty silloin ennen mitään niin sellainen tuntuma kuitenkin on että silloin dataa tuli paremmin?

Mitä jos tavallaan siirtyisi tasolle 5.. tavallaan niin että hakisi  1,5 x nelostiilen koko kerralla..  alue olisi silloin hieman isompi..
ilmeisesti ne asemat eivät näy kaikki 4 tasolla jotka näkyvät 5 tasolla..  mene ja tiedä?

einari

Puhuit tyhjistä filuista... kai niissä paikkatieto ainakin on ja jos näin niin ne "tyhjät" saattavat selittyä sillä että taitaa samaan kantaan mennä tuo home coach ja antaa humidityllä nekin mukaan...  mutta jos niitä tulee wind ja rain -haulla niin siten asia ei ole näin ;D
https://www.netatmo.com/en-US/product/aircare/homecoach/specifications

weatherc

Niissä tyhjissä ei ole mitään dataa ollenkaan, eli homma timeouttaa...

weatherc

LainaaMitä jos tavallaan siirtyisi tasolle 5.. tavallaan niin että hakisi  1,5 x nelostiilen koko kerralla..  alue olisi silloin hieman isompi..
ilmeisesti ne asemat eivät näy kaikki 4 tasolla jotka näkyvät 5 tasolla..  mene ja tiedä?

Et tainut ymmärtää ranskalaisten vastausta. Tuo todennäköisesti vain pahentaisi tilannetta koska sanoivat että cache on rakennettu tiilien mukaan. Eli jos hakee 1.5 x alueen niin se joutuisi hakemaan 9 tiilen datat 1 sijaan. (kyllä siitä tulee 9 tiiltä kun kasvatat alueen 1.5 x ja katot kuinka monen tiilen alueelle se yltää).
Tottakai 5 tasolla on todennäköisesti enenmmän asemia koska 5 tason alue on 4 x suurennettu mitä 4 tason eli sinne myös saa näkyviin 4 x enemmän asemia samalle geograafiselle alueelle.

Lainaavarmaan vika on siellä netatmon systeemissä,  kun ei tiilistä tiedetty silloin ennen mitään niin sellainen tuntuma kuitenkin on että silloin dataa tuli paremmin?

Tottakai dataa tuli paremmin silloin kun liikenne heidän purkeille (?) oli pienempää. Hatusta vedetty arvaus on että yksi syy ongelmiin on liikenteen kasvu. Nytten tullut itse asiassa ihan suht hyvin dataa, ainut vaan että sen tulo on on niin pirun hidasta.

einari

kai minä suurinpiirtein ymmärsin.. mutta ajatukseni ei minun käsittääkseni lisää hakujen määrää vaan mielestäni vähentää niitä,
selitin ehkä puutteellisesti.. yritän seuraavassa paremmin...

4 tasolla lapin alue on se mitä aiemmin kerroit, sen alla on toinen tiili jonka keskikohta on on tampereen yläpuolella..  ja alareuna  jossain liettuassa.  jos haetaan lapin tiilen kanssa puolet alempana olevasta ja se toinen puoli sitten etelämpänä olevan kanssa niin sitä koko tiiliriviä ei tarvi hakea ollenkaan... ja mitä niihin tiiliin tulee niin mikä estää samassa haussa olla 2 eri tiilestä dataa?
ne pituuspiirit voisi olla samoja kuin tasolla 4 mutta leveyspiiriä kasvattaa 1.5 kertaiseksi/haku niin eikös sen pitäisi vähentää hakukertoja 33 %, ajan suhteen taas en tiedä. ::)