Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Netatmot eivät päivity

Aloittaja weatherc, keskiviikko, 28.03.2018, 23:37

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Netatmojen julkinen API näyttää olevan jumissa eikä sieltä tule mitään dataa. Pelkkää 400-erroria puskee...

einari

Omituista...
Laitoin viestiä supporttiin ja myös Prashanthille.. supportissa pahoittelivat että vastausaika venyy kun on tullut paljon yhteydenottoja  , automaattiviestillä.

Omituista siksi että missään muualla EWN:ssä ei näy mutta kun otin omat asemat vertailuun, niin tälle päivälle sieltä löyti kaikki vertailudatat.. lpt oli aivan kohdillaan... käppyrästä näkee kuitenkin että jotain on tapahtunut eilenillalla...

weatherc

Tuo viittaa siihen että dataa tulisi ainakin silloin tällöin muuta se jäisi EWN:än haaviin. Syitä voi varmaan olla useampikin mutta esim että data on sen verran vanhaa että eroa on liikaa. Tosin, voi siinä vertailu-häkkyrässä olla joku pikku bugikin joka tulee esiin tällaisessa tilanteessa jossa suuri osa Netatmoista on pois pelistä.

einari

olisiko tuolla jotain vaikutusta kun se ero käppyröissä on nyt 3 tuntia todellisuuteen..
Mutta, jotain siellä on apin suhteen vialla.. omat datat kyllä näkyy niin puhelimessa kuin tabletissa.. wu:ssa ja wd:ssä..
muttei meteowaressa... eikä meillä :o

einari


weatherc

Juu, API tökkii.

Btw, osaa ne tiesää-asematkin olla lämpimiä  ;D Netatmon tyylistä testiä ei ole vielä kun Netatmoilla koska haluan ensin saada se toimimaan kunnolla ennenkuin kopioin sen muualle.