FinWX luopuu DNA:n asiakkuudesta

Aloittaja J.Jäntti, perjantai, 08.04.2016, 10:07

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

#10
01.11.2016 merkkasi DNA-episodin päättymistä FinWX:n osalta. Sivusto on nyt täysin LTE-yhteyden varassa ja on toiminut tässä vaiheessa täysin luotettavasti.

Hassua tässä koko jutussa on se, että Kuluttajariitalautakunta ei ottanut asiaan mitään kantaa, millään tavalla, koskaan.
Kaapelimodeemin voin pitää, ilmoitettiin DNA:n suunnalta irtisanomisvahvistuksessa. Viimeinen keskisormen näyttö oli 16 Euron suuruinen lasku.
Kaapelimodeemi päätyy SER-laatikkoon. Ainoa hyödyllinen osa siitä on 12V:n virtalähde. Myös hankkimani WBox on hyödytön sillä siinä on DNA:n firmware ja päätellen netissä käydyistä keskusteluista, laite on enemmän tai vähemmän susi kapistus, joten sen osoite tulee näillä näkymin olemaan sama kuin kaapelimodeemilla.

Helsingin kaupungin Asunnot ovat kilpailuttamassa laajakaistaoperaattoreita. Kahdessa melko isossa alueyksikössä DNA sai lähteä ja tilalle tuli Elisa. Aion ajaa kaikin mahdollisin keinoin samaa operaattorivaihtoa myös tähän taloon (joka on osa aika julmetun suurta yksikköä). Menivät nyt siellä Läkkisepäntiellä piruilemaan vähän väärälle jätkälle.

"Elämä on".
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------