Kirjoittaja Aihe: Oi Windows....  (Luettu 2608 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa weatherc

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 8844
Oi Windows....
« : Keskiviikko, 13.01.2016, 17:45 »
Ajattelin tehdä pikku siivouksen/remontin sääkoneessa ja vedin Wintoosan tyhjäksi ja sisälle tuore Win 7. Mulla on Windows C:ssä ja sääjutut D:ssä joten sinänsä helppo operaatio kun ainut mitä tarvii etukäteen tehdä (ajantasaisen backupin lisäksi) on WD:llä tallentaa rekisteri-tiedot (Nexstormin tiedot ovat jo tallessa). Muut softat tallentavat tietonsa tiedostoihin.

Itse asennus meni ihan OK abouttirallaa puolessa tunnissa. Mutta sitten painoin vahingossa Shutdown Restartin sijaan....Se piru kun päätti päivittää itsensä eikä päivityksiä ollut kun 208 kpl  :o Puolentoista tunnin raksuttamisen jälkeen se ei ollut päässyt edes puoleenväliin joten menin nukkumaan. Kun sitten käynnistin sen niin tuttuun tapaan tuli "Configuring updates". Puolisen tuntia se raksutti 0%:ssä kunnes se viisaudessaan päätti "Failue configuring updates, reverting back". 2 tunnin raksuttamisen jälkeen meni hermot ja asennus meni uusiksi...

Poissa weatherc

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 8844
Vs: Oi Windows....
« Vastaus #1 : Torstai, 14.01.2016, 20:00 »
Uusi yritys onnistui huomattavasti paremmin..

Ennen kun asensin verkkokortin ajurin tarkistin että päivitysasetus oli "lataa muttei asenna"-asennossa :P

Yön yli kun antoi olla niin oli saanut tarkistettua päivitykset (229 kpl tällä kertaa), asennus kesti rapiat 5 tuntia mutta uudelleenkäynnistys meni vartissa. Tuloksena 2 epäonnistunutta päivitystä. Arvasin kyllä että tuossa määrässä saattaa jokunen epäonnistua joten tarkistin asian hetken päästä uudelleen jolloin olikin 7 päivitystä olemassa jotka meni sisään hetkessä.

Ja juu, en asentanut sitä win10 pakkosyöttö-palikkaa eli KB 3035583:sta  ;D