NSDisplay 2013 toivelista

Aloittaja weatherc, sunnuntai, 09.12.2012, 11:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Ollaan vielä joulukuussa mutta katsehan kuuluu olla eteenpäin ja tulevaa ukkoskautta kohti joten ideoita kehiin NSD:tä varten :)
Ja kokemuksen perusteella on aina parempi että on 2kk liikaa aikaa ruuvailla kuin liian vähän :P

Viime kauden kokemusten valossa on muutama juttu jota tarvis saada korjatuksi tuossa zoomattavassa kartassa kuten sen raskaus kun paljon iskuja sekä lisää suorituskykyä kun se parsii iskuja.

Muutama aatos joka tullut mieleen (ei hajua tässä vaiheessa ovatko kaikki edes mahdollisia):

- Esri-kartta. Uusi NWN-kartta sekä ennustekartat ovat tarkoituksella olleet tavallaan koealustana Esri-kartalle ja mitä/miten sen kanssa voi tehdä.
- Zoomattavan kartan kuvaikonit roskiin ja siirtyä "piirrettyihin" palleroihin. Vrt latausnopeus NWN-kartassa tiesään osalta jossa lämpötilat ovat kuvaikoneja ja webkamerat piirrettyjä palleroita. Ero on huomattava. Esrissä on nippu valmiita merkkejä jota voi käyttää.
- Esrissä on jotain "aika-funktioita" jossa pallero muuttuu dynaamisesti aikaleiman perusteella
- Jos zoomattava kartta saadaan riittävän suorituskykyiseksi voisi staattisen kartan heittää roskiin. Se on loppupeleissä vain php-häkkyrä joka takoo 10+ PHP-GD-kuvaa 24/7 ja siten syö resursseja. Sitä tosin tarvitaan videoitten karttaa varten mutta sen voi muuttaa siten että se tekee vain yhden kartan.
- Törmäsin tuossa NWN-karttoja ruuvailessa heatmappiin joten jos se saatais vihdoinkin toimimaan

- Ehkä jotain pientä muutosta itse NSD:n designiin, kuten jollain tapaa saada kartta yhtä leveäksi kuin itse NSD (ideoita saa esittää miten koko NSD:n ulkonäköä voisi muokata). Tähän astihan tuo staattinen kartta on pitkälti määrännyt kartta-alan koon.
- Fullscreen-moodi
- Menee jo oikein toiveajattelun puolelle eikä sitten pientäkään hajua miten toteuttais käytännössä mutta viimeisen tunnin iskut playerinä. :)

:)